Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (273)

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď niekomu ubližujete, nemyslite na bolesť, ktorú cíti. Sústreďte sa na potešenie, ktoré máte z jeho bolesti.“ Jedálny lístok z vyberanej kuchyne. Pretnutie krčnej tepny, amputácia jazyka, vylievanie žeravého oleja (po príprave vyprážaných kreviet) na muža (za háky zaveseného zo stropu), skackanie na jednej nohe (čo sa stalo druhej?)... a už som sa zmienil o tom, čo tu robia mužom s penismi? Dá sa človeku vôbec odtrhnúť ruka? Nálož WTF brutalít je taká vysoká, že proste "musím" dať 80%. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dějově lehce zmatená exploze násilí. To samo o sobě je vskutku ďábelsky a detilně propracovné, na druhou stranu tempo je místama dost kolísavé, místama mně film uspával, místama jsem nestačil valit oči. Každopádně je nutno uznat, že ICHI je nadprůměrná záležitost, takových filmů se moc nevidí, režie je vynalézavá a atmosféra je super. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Výborný film, který není vystavěn na násilí, i když je mu věnován dostatek prostoru. Ichi the Killer disponuje úžasnými klady, ať je to již skvělé herecké obsazení, úžasná hudba, rychlý střih, skvělá hudba či dynamická režie. Takashi Miike přizpůsobuje režijní styl příběhu a to jak vyprávění, tak i náladám hrdinů. A právě hrdinové jsou jednou z nejlepších věcí, které tenhle snímek má. Zejména Kakihara je úžasný a jeho skon je velmi dobře podaný, tenhle film se ale věnuje širokému spektru postav, které tahají jedno eso z rukávu za druhým a mají tak neustále čím překvapovat, přesto však má divák pocit, jakoby je již dlouho důvěrně znal (tomu napomáhá i kamera, která přímo vtahuje diváka do filmu). Takashi Miike je nesporný talent a od teď si na něj budu dávat mimořádný pozor. [TOP 19/7 60%] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wtf?? Ani Akční, ani Horor, Ale Komedie a Krimi! Neuvěřitelnééé!!! Čekal jsem, že nájemný Vrah Ichi bude Frajer jako blázen a on si tam běhá v obleku Batmana a řeže lidi Botou!! Mega Splatter.. otevřou se dveře a vyletí z nich 25 Litrů krve a 250 Končetin.. Líbíli se mi dvě scény, které Hodnotím pozitivně.. Zbytek k Smíchu! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +několik gore scén -charaktery postav, děj filmu/// Asi na tom filmu něco bude, ale asi jsem to nějak nepochytil. Jedno vím jistě, amíci by si na takové gore scény netroufli. O to více můžu ocenit režiséra tohoto filmu. Jenže první problémek byl asi ten, že jsem si film nejprve projel (DivX se projíždí rychle) a narazil na obě gore scény (myslím ty s těmy slečnamy). No byl jsem docela v prd***. Tak jsem si pustil film a čekal jak budu uchvácen. Zbytečně, v ději a v postavách jsem se celkem ztrácel, jednání hlavního hradiny jsem celkem nechápal, no hodně z toho mi přišlo jako samoúčelné. Obsazení může být bohaté, ale zatím jen říkám "může být" protože jsem zas takovou čest s japonskou kinematografií (potažmo herci) neměl. Hudba mi nepřišla moc výrazná, i když někdy přidá pěkně na atmosféře. Celkově však nemohu hodnotit kladně... No ale kdyby nějakej amík natočil teen vyvražďovačku a inspiroval se zde?! :-))/// Celkem 50%/// ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Střecha činžovního domu, na níž se odehraje závěrečný souboj Kakihary a Ichiho, je ta stejná střecha, na níž v Miikeho dalším filmu Dead or Alive: Hanzaisha vypráví policista o vraždách a o Yakuze. (Divočák)
  • Ač je film gangsterka a pistole je tasená celkem často, padnou zde jen dva výstřely. (Saur.us)
  • Ichi znamená v japonštině "jedna", což odkazuje k žluté jedničce na Ichiho kombinéze. (Divočák)

Reklama

Reklama