Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd - Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (739)

HAL 

všechny recenze uživatele

_První část je zoufale odpudivý odpad. _Po druhé části už se mi alespoň nechce jít okamžitě zvracet a exaltované herectví Tima Rotha mě tu kupodivu v pár momentech už i pobavilo, ale stále jde spíš o bolestivý a zoufale dementní zážitek. _Třetí povídka a bolest stále neustupuje. _Čtvrtá povídka má nápad a celkem zábavný dialog z podání Quentina Tarantina, leč pořád to není žádný zázrak. A jako celek jsou Čtyři pokoje zkrátka o hovně, jen pustá hříčka postavená na praštěném Rothovi a pár nápadech na úrovni zlidovělých anekdot. 4/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vysloveně slabá záležitost. Nenápaditý povídkový výkřik do tmy, který tehdy stejně jako dnes upoutával jen hromadou známých (nikoli zajímavých) jmen pospolu. Na úvod tu máme moment z čarodějnického sabatu, Madonna provokuje, Ione Skye ukazuje prsa a Valeria Golino je sice povědomá tvář, ale dneska už ji nikdo nezná jménem... a tahle skupinka spolu nedokáže vůbec nic. Naprosto nic. Pokračujeme storkou o tom jak se dvojice baví tím, že nechává do svých sexuálních hrátek nahlédnout pikolíka, a ano, Jennifer Beals byla a je sexy, ale nic víc. Po té se staneme svědky Rodriguezova prequelu ke Spy Kids. Ok. A závěr? Ten se nás snaží přesvědčit slovy samotného Quentina o tom, že Čtyři pokoje nejsou úplný bullshit, ale drží pohromadě. Což je ten největší omyl. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Napad postaviť fim na štyroch rôznych príbehoch odohrávajúcich sa v jednom hoteli sa možno javil ako zaujímavý, škoda len, že prvé dve poviedky bez výraznejšej šťavy ho takmer naisto pochovali. Škoda i podivne prehrávajúceho Tima Rotha a to hlavné čo tento experiment povyšuje na stráviteľnú úroveň je záverečný Tarantinov akt. Našliapnuté však mohlo byť na viac. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla ujetina. Tim Roth je příšernej a hroznej. Mám ho jako herce rád, ale tahle role je zmršená už scénářem. Moc přehrává a vše je moc přepísklé, možná je jen dobře, že můj oblíbenec Buscemi roli odmítl. Všechno zachraňují poslední dvě povídky. Rodriguezovo je naprosto bez chybičky. Ta Tarantinovo nemusela mít až tak natahovanej úvod, to bylo opravdu zbytečné. Nápad se mi hrozně líbil, ale přišlo mi to dost zmršené. Být jen poslední dvě povídky, tak dám 4 hvězdy ()

tukomaster 

všechny recenze uživatele

Film na kterém je jasně vidět kdo režíroval jakou část. První příběh: naprostá kravina, kterou zachraňuje aspoň hezká Iona Skye. Druhý příběh: už jsou tu dobré známky příběhu přesto to celé nevyzní moc zábavně. Třetí příběh: Mistr Rodriguez to všem natřel a vytvořil dokonale vtipný příběh o tom jak rodiče odchází oslavit nový rok a jejich neposedné caparty má pohlídat neschopný hotelový poslíček. Čtvrtý příběh: Povedený Tarantinův kousek ve kterém si sám zahrál a ve kterém dominuje skvělá kamera. výsledek sledování - pusťte si jenom druhou polovinu filmu! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (28)

  • Důvod, proč není Bruce Willis (Leo) uveden v titulcích je ten, že hrál zadarmo, což zakazuje odborářská organizace Screen Actors Guild. Willis roli přijal kvůli Quentinu Tarantinovi (Chester) a za toto gesto mu hrozila i žaloba. Nakonec se SAG spokojil s tím, že Willis nebude uvedený v titulcích. (don corleone)

Reklama

Reklama