Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

Cheyenee 

všechny recenze uživatele

"You told Van to think? Are you insane?" Na tenhle seriál jedině v angličtině :) Opravdu nechápu takové nízké hodnocení. Už jsem celý seriál viděla asi třikrát a pořád se klátím smíchy, možná, že to v češtině tak nevyzní, nemůžu soudit, česky jsem to neviděla. Ale jejich hlášky, obzvláště Vana ("Colleges are full of people who thought college is gonna get them somewhere. And where are they now...? In college! :D) a Barbry Jean jsou skvělý. Jeden z nejlepší sitcomů, co jsem kdy viděla. ()

onden85 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářská texasanka vychovala flundru co ji zbouchl absolutní idiot, prosřední dcera je silně narušená a syn je jedním slovem blbec. Do toho je tu bývalý manžel, chorobný prasák, který přefikl i škaredou ženskou, pro kterou je označení blbá blondýna neskutečnou pochvalou. A tento galimatiáš zapříčiňuje tu údajnou zábavu, která je v 99% trapná... ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama