Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na Sandlerovky dívá někdo, kdo je nemá rád. Kort pro Netflix si myslím, může Sandler natočit ještě divočejší zhovadilost. Jako je to opět ulítlý jak Hubie sám, ale že bych si za tvůrce nějak často připadal trapně, to zase ne. Neočekával jsem nějaký geniální vypointovaný humor. Ale těch drobečků nebylo málo. Sexuální narážky černého "kamaráda" s manželkou. jakákoliv scéna "šíleného" Ray Liotty. Vtípky s knězem. Několik filmových narážek a nebo účast herce typu Steve Buscemi. Ale dobře, i ječící Sandler občas pobavil. No a k tomu stále moc koukatelná Julie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neodporúča sa pozerať pri jedle, nakoľko ten debil Sandler tam začne grcať či prdieť hneď od začiatku. Idiotské scenáre si píše sám a robí zo seba dementa na úrovni blbý a blbší, lenže k tomu neprichádza niečo vtipné, ale len oplzlé alebo humusácke. Mnohokrát sa budete za neho cítiť trápne. Jednu hviezdu len za Julie Bowen, ktorá si bez problémov aj v päťdesiatke môže obliecť dievčenské šaty. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla šílenost, které jsou schopni natočit fakt jenom Amíci. Ani nevím, proč jsem si to pustila, pravděpodobně jsem jednou chtěla dát šanci očividnému fiasku, ale trailer mě nějak lákal svojí čistě halloweenskou atmosférou. Párkrát jsem se zasmála, ale spíš s takovým tím trapnem záhy. Úplně do odpadu to neházím, ale asi bych se tomu spíš vyhnula. ()

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Po třetím zkouknutí měním na pět (ano nemám nic lepšího na práci a i kdybych měl, tak by to stálo za to!). Protože je tu Hubííí a s ním pět hodin úžasné, strašidelné halloweenské zábavy pro děti nad 13 let. Hubího hraje Adam Sandler, jako kdyby nestačilo, že postava sama o sobě je k popukání! Hubímu je něco kolem padesáti let (odhad, nevím to přesně), ale na svůj věk se chová zvláštně. Vtip s termoskou neomrzel ani napotřicáté! Hubí je vlastně Ježíš, a to nepřeháním a to mluví za vše. Víc vědět netřeba tak hybaj hybaj na Netflix! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama