Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dávná zášť se znovu vynoří a Rhaenys nabádá ke zdrženlivosti, zatímco Daemon přijíždí do Harrenhalu, aby shromáždil armádu. (Max)

Recenze (37)

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka doplňuje a rozvíjí poměrně suchou knižní kostru. To je dobře, jenže jinde už si jde svojí vlastní cestou a jestli to tak půjde dál, bude mít co dělat, aby se na ní udržel. Kvůli snaze ukázat Rhaenyru v co nejlepším světle ji scénáristé nechali neuvěřitelně riskovat. Přitom se nikdo nemůže, jako u posledních dílů GOT, schovávat za to, že jim autor neřekl, co a jak. Děj se tentokrát až na pár scén zas vleče. Kdovíproč tu scénáristé jen tak mimochodem a nezajímavým způsobem uvedli postavu, která bude mít svoje místo v ději až později. A pokud jde o spoilery, v téhle epizodě se vlastně objevil jeden dost velký. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco se minulé díly plně soustředily na rod Targeryanů a Hightowerů, tak teď se na scéně objevuje celá řada jiných postav, jenž dostane prostor v dalších dílech. Jen je malinko škoda, že seriál nebudoval i ostatní rody již od začátku seriálu, takhle je to jednak těžší pro orientaci a člověk se nezbaví pocitu, že ty postavy se tam objevily mávnutím kouzelného proutku. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se chodí kolem horké kaše. Je sice cítit, že je válka na spadnutí. Nic to ale nemění na tom, že kaše začíná chladnout. Tvůrci „budují napětí“ tak dlouho, dokud vás už nezačne srát, že se nic neděje. Pletichy k dosáhnutí moci jsou v plném proudu, ale všechno se mi zdá jaksi jalové. Opět příliš mnoho nicneříkajících scén. Postava Asiatky, která by se ráda vyšplhala pletichařením až do nejvyšších pater a měla se dobře, mi moc nevoní. Nechci být za šovinistu, ale i blbec musí vidět, že ženský na to prostě nemají… Chtělo by to zařadit nějakou pořádnou, bezcharakterní svini, kterou budete fakt nesnášet. Škoda… Musím ale ocenit naprosto perfektní záběry s draky. Za mě jsou jak živí a vždycky mě moc láká se na nich proletět. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda má několik našlapaných scén na které se nehrabe ani předchůdce (začátek, Daemon), slintal jsem u toho totálně. Posledních cca 15 minut je ale oproti knihám totálně vycucáno z prdele, už mě to vytáčí jak se třetí díl chodí kolem horké kaše. Vztah mezi těmito dvěma postavama mě SERE. Ať s tím jdou do prdele, po finále první sérky a roku a půl čekání jsem si byl stopro jistý že hned v první nebo druhé epizodě dojde na první legendární střet (nespoileruju, jsem debil ale ne kokot). Jestli ve čtvrtém díle Rhaenyra bude 20 minut kecat z bílým červem, Alicent z Konskou hnátou tak už to ten seriál může rovnou zabalit, jelikož tuhle vatu jsem chtěl od poslední série GoT, tady už má dojít na nože. Rhaenyru a Alicent obě nakopat do prdele po tomhle díle. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém úvodu slabší epizoda, ale i přesto se zde děj posunul hezky kupředu. A tohle bych rád zdůraznil. Pro některé diváky je to nuda, pro mě je to super promyšlená podívaná. Jsou zde nakousnutý zajímavé náznaky do budoucna. Daemeonova pasáž velmi dobrá (cameo jedné herečky mega potěšilo). Poslední scéna super jen si myslím, že se z toho dalo vytěžit víc. P.S. Ty sexuální scény tady nabraly v jeden moment víc na obrátkách než v celém GOT. To mi přišlo už moc. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama