Reklama

Reklama

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj by se i našel. Není špatný, zvlášť v Rudé baště. Tam je něco přesné, zbytek dopsaný tak, aby dával smysl. Škoda, že režisér a scénárista nechápou základní věc - že by měli střídat konverzační scény s akčními, aby obojí vyniklo. Taky by občas neškodilo krátit. Daemon... čeho je moc, toho je moc. "Když začal princ Daemon svolávat do zbraně, povstali podél řek všichni rytíři, zbrojnoši a prostí rolníci, kteří si ještě pamatovali Miláčka říše. ... Pánové od Trojzubce mohli ztratit víc ... ale zanedlouho už také začali vyjadřovat podporu královně." Přidal se lord Blackwood, Mootonové, Piperové, Darryové, Mallisterové, Vanceové (Tullyové ne, ti až o dost později). Odporu zas tolik nebylo, takže rozvést tohle na tři díly je docela umění a některé přídavky jsou dost zvláštní. Naopak urychlení a zesílení Daemonových problémů s manželkou funguje zatím dobře. 70%. A konečně se můžeme těšit na nové dračí jezdce. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pro asoiaf-fila je to extrémně nudné. Neděje se tam vůbec nic. Koho napadlo zavřít Daemona na tři díly do Harrenhalu dát mu houby a nechat si ho hrát na Scooby Doo záhadu? Totálně vykleštili jeho charakter. Je mi z tohohle dílu normálně smutno a úzko. Zatím pokaždé když zdechla nějaká main postava tak v dalším díle sledujeme jeho nejbližšího dvacet minut brečet, už to není Rod Draka ale Údolí Slz, tyvole. Fuck off už taky začínám brečet, ale z toho jak moc se to táhne. Kde je tomuhle konec? ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaké to zklidnění po boji se dalo čekat. Tak by tomu bylo i po skutečné bitvě. Přeskupit se....jak s oblibou používají Amíci ve filmech. Zareagovat na vývoj a promyslet strategii. Ostatně jak zaznělo...žili jsme v době míru, o válce nic nevíme. Trochu se to podobá dnešní situaci ve světě. Velká válka klepe hned na dvoje dveře a mnozí tomu ani nemohou uvěřit, natož aby byli připraveni. Tato epka není zrovna zábavná, ale pořád něco do sebe má...aspoň pár zvratů se událo. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve větší posun kupředu. Máme tu sice nového krále Aemonda, ale jeho rozkrývání bratrovraždy je pomalé a přitom by se nabízelo tolik zajímavých dialogů (s matkou, s Colem apod. - alespoň pro začátek). Na druhé straně Rhaenyra přešlapuje na místě a její dějová linka by potřebovala nakopnout. Daemon stále blouzní v Harrenově a i tam to pořádně skřípe, snad zvrat s rody na B posune děj vpřed. Asi se suverénně jedná o nejslabší epizodu seriálu. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama