Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (59)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova dejová línia začína byť otravná. Nie tak, ako keď Weiss a Benioff nevedeli čo s Aryou (tak ju na niekoľko sérií poslali robiť nezmyselné veci, na nezmyselné miesto, s nezmyselnými postavami, pričom jej storka po celý ten čas nedávala sebemenší zmysel), len otravná. Všetky ostatné (nedivácke) pasáže sa ale proste musia stať, a keď tu diváctvo vyplakáva, že to nie je  na efekt, nelogická, prvoplánová torture-porn šaškáreň ako takmer celá druhá polovica Hry o tróny, možno by si bolo dobré prečítať predlohu. Za mňa doteraz najlepšia epizóda, hlavne čo sa týka možnosti vcítenia sa do Rhaenery a Alicent a ich dilem. Všetko postupne dospieva tam, kam má. Politika, aj emócie. Skvele napísané a teší ma priestor pre moju obľúbenú postavu z knihy (White Worm). ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemon a jeho blouznění pošesté za sebou je už více než otravné. Kdybychom to dostali v jednom díle včetně všech jeho přeludů a otravných cameí, tak to beru, ale takto nás tvůrci obírají o drahocenný čas a vůbec to neslouží svému účelu. Bohužel ani zbytek epizody toho nemá moc co nabídnout. Snad vše okolo Aemonda, Hightowerů či polomrtvého krále je zajímavé, ale Rhaenyra má ve druhé řadě slaboučký příběh. Sice rozumím jejím pochybám o svém vedení a polemizování nad kralováním, ale až moc už přešlapujeme na místě a na seriálu je to hrozně cítit. ()

Reklama

GinaT

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže v téhle serii se už asi nikam dál moc neposuneme-hlavně z toho vyždímat co nejvíc serii žejo :-( Tenhle díl reálně obsahoval 2 scény které mají pro posun děje nějaký význam - jinak vata vata, povinná lesbo líbačka a čekání na další díl.  Ideálně by se už mohli začít víc věnovat postavám které budou pro budoucí story (tedy pokud se budou držet knih víceméně i nadále tak jako doted) podstatné a ne jim věnovat jednu scénu v každém druhém díle a místo toho věnovat 80% času tomu jak Daemonovi šibě. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocitově nejslabší epizoda celého seriálu doposud. Přesto mě to prostě baví. Daemonova linka je nejslabší věcí v celé druhé sérii, ale nebudu lhát, líbí se mi camea herců. Je to zajímavě rozehraný a já jsem i přes tu slabší epizodu pořád v tom maximálně ponořen. Zbývají dvě epizody, tak snad to bude stát za to. Mám pocit, že se stane něco zlého. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutné, že i tohle bylo lepší než předchozí díl. O slabou hvězdičku zvedám hlavně díky drakům, kteří jsou v každém díle opravdu vydaření. Jinak se nedaří téměř nic. Můžu vlastně jako kolovrátek opisovat své předchozí komentáře. Protože Daemon STÁLE halucinuje a z jakéhosi neznámého důvodu se spřáhl s vševědoucí ježibabou, Rhaenerys má stále stažený půlky (i když její dar byl mimořádně chytrý tah), Aemond a Aegon se vůbec nevyvedli a nebojí se svoji neschopnost dát najevo. Opět se neplýtvá pouhými náznaky jakéhokoliv posunu v ději či akce. Slabé 3*… ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama