Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Viserys pořádá turnaj na počest narození svého druhého dítěte. Rhaenyra vítá strýce Daemona zpátky v Rudé baště. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (181)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Velkolepý návrat k tomu, co Hru o trůny poprvé udělalo tolik populární. Prolog vás vcucne, během následné představovačky postav si každou zamilujete, a první pohyby figurkami po šachovnici ve druhé polovině pilotu vás zaháčkují takovým způsobem, že vaše pondělky budou v následujících pár letech opět ve znamení jediné věci – hltání každičkého momentu, který vám tvůrci seriálu spolu s G. R. R. Martinem v tomhle světě naservírují. Chybělo mi to a jsem moc rád, že se to vrací v takhle líbezném stylu. Více zde. 9/10 ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po utrpení zvaném osmá série GoT, která donutila nemalou část fanoušků Písně ledu a ohně zapomenout, že tento kdysi skvělý seriál vůbec existoval, se vrací jeho prequelový následovník. No a vrací se ve stylu prvních sérií, tedy naprosto parádně. CGI draků bych si sice dokázal představit lepší, ale jinak to neuvěřitelně vtáhne a neznámé postavy začnou okamžitě zajímat. Atmosféra je zpět a s ní snad kupa zvratů i emocí, protože co si budeme, dost mi to chybělo. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzera to na poctive pokracovanie uspesnej a v 6tich seriach i precizne natocenej uspesnej fantasy Game of Thrones. Tento diel som si pozrel 2x. Prvykrat kvoli zorientovani sa v menach postav, ich rodoch a vztahoch medzi nimi. Som zvedavy ako to bude medzi mladou princeznou btw. povahou pripominajucu Aryu a jej brutalnym strykom, ci ake intrigy nam predostru hraci pri velkom stole. Legendarna dvojka "pavuk" a "malicek"...tito pochadzali z rovnajkej predlohy majstra spisovatela G.R.R. Martina. Myslim, ze sa mame na co tesit. Kratke pisomne upovedomenie divakov, ze sa dej bude odohravat 172 rokov pred Daenerys a ponechat zaverecne zname melodie, boli vyborne tahy. Hoci porovnavaniu sa tato seria samozrejme nevyhne. Btw. videli sme na chrbte Viserysa zaciatok greyscale - "kamennej choroby"? ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem šel radši bez očekávání stejně jako tomu bude u seriálu Lord of the Rings. Neočekával jsem tak opravdu moc. Proto jsem byl mile překvapen, že to nebylo jako závěrečné série původního GoTka, ale naopak to mělo pocit prvních sérií. Jestli to bude i nadále pokračovat v tomto duchu, tak se máme opravdu na co těšit. Za nejzajímavější postavy považuji rozhodně Daemona Targaryena, který předčí opravdu všechny ostatní a to ve velkém stylu. Jsem zvědav na pokračování a ač jsem se na tento seriál netěšil, tak teď už ano. ()

sheen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to slušný rozjezd, uvidíme jak to pošlape dále, ke castingu se raději nevyjadřovat. Snad napraví reputaci po posledních sériích GOT, hlavně teda po poslední. Druhá epizoda víceméně to samé hodnocení, hodně se kecá, rozvíjí příběh. Třetí i čtvrtá epizoda dost dobrá. 6 díl supr. Rok draka každým dílem graduje, paráda. 7+8 taky bomba. Tak 9 díl masakr, už to začíná nabírat pořádné grády :) Poslední díl unikl na net, neodolal jsem, že :) Tak jsem se podíval o dva dny dříve a jak byl rozjezd seriálu pomalejší, každým dílem gradoval a gradoval naprosto parádně, tato politika a intriky se mi líbily, teď přijde na řadu válčení :) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (8)

  • Přízeň, kterou Alicent (Emily Carey) dává Daemonovi (Matt Smith), je jasně vidět na jeho kopí, když mu kopí bylo předáno po oznámení, že má čelit Cristonovi (Fabien Frankel). To pak chybí, když se jejich koně staví na zadní, ale je zpět během souboje a je vidět, jak letí po tyči, když se oba muži střetnou. (mikki089)
  • Na turnaji jsme mohli vidět tyto rody: Zlatý lev – rod Lannisterů, Černý jelen na žlutém poli – rod Baratheonů, Černé pelety na červeném pozadí – rod Coleů, Červený lukostřelec na zeleném pozadí – rod Tarlyů, Hořící věž domu – rod Hightowerů, Stříbrný mořský koník na mořské zelené – rod Velaryonů, Skákající pstruh nad vodou – pravděpodobně starý znak rodu Tullyů, Orel – rod Mallisterů, Žluté slunce a trojúhelníkový tvar na modrém pozadí – rod Leffordů, Tři havrani nesoucí srdce – rod Corbrayů, Obrácený muž stažený z kůže – rod Boltonů, Černý Zlovlk – rod Starků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama