Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (83)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Úvod epizody trošku pozvolnější a na události skoupí, ale závěr vše značně vykompenzoval. Tvůrci seriálu znovu ukázali, že pokud jim jde něco fakt dobře a jsou v tom nepřekonatelní, tak se rozhodně jedná o svatby. Závěrečných 20 minut bylo zcela kule rvoucích a dávalo zavzpomínat na nejlepší časy Martinova univerza. Pletichaření v plném proudu. Nechybí násilí. Motivace jednotlivých postav definitivně potvrzeny a závěr dává navíc slibovat, že právě konečně odstartoval brutální boj o moc. Nezbývá, než se těšit na následující epizody. [84 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytám se stébel a milosrdně uděluji 4 slabé hvězdy. Líbila se mi svatba. Taková ze života. Rhaenyra chytře využívá nejednoho muže a královna je mi čím dál víc nesympatická. Stejně tak i Viserys. Vůbec jsem nepochopila přiznání nadrženého samečka a politovala teplého černouška s bílými vlasy. Pletichaření se trošku rozjelo, ale stále se jedná o velkou slabotu. Syrovost z prvního dílu se kamsi vytratila. ()

Reklama

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půlka série, takže měl logicky přijít velký zvrat či změna. Co jsme dostali? Telenovelu. Jo, tu a tam proletí drak a objeví se surový násilí, ale myšlenkově a obsahově to jde cestou, která se rovná brakovým románům pro ženy. Dvě nezajímavé postavy mají svatbu v nezajímavém ansámblu dalších postav a motivů. Charaktery jsou většinou mdlý a nudný. Řeší se jen vztahy, sex a bolavá srdíčka. Ani ty boje o trůn nejsou zajímavé nebo atraktivní. Navzdory pěknému vizuálu a některým ucházejícím hercům je to bez přesahu a energie. Nuda a nuda a... nuda. Když si vzpomenu na tu pestrou charakterizaci různých postav, osudů a motivů v první sérii GOT... škoda mluvit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charakteristika některých postav potvrzena, u jiných pak odhalena jejich skutečná povaha a záměry. Daemon je i nadále hajzl sledující své potřeby a má jasný cíl. Laškování s princeznou napovědělo dostatečně. Královna je i nadále čubka, které už nestačí, že pletichařila za zády krále. jistě bude chtít více. Z ochránce Cristona se stala žárlivá uražená svině....zatím tedy asi povahově nejhorší postava. Vizualizace o stupeň povýšila, za pochvalu však stojí především ta všudypřítomná temnota, posílená ještě deštěm, evokující chmurný dávnověk. Atmosféra na hostině by se dala krájet - tolik přetvářky, zloby, závisti a podlosti na jednom místě se jen tak nevidí... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda je Tak dobrá. Výborné dialogy, herecké výkony, všechny pohledy postav jsou výborné a samotné vyvrcholení svatby klasické GOT. Emily Carey dostala ve své poslední epizodě větší prostor a na svůj věk odvedla úžasný výkon. Budou mi Emily s Milly chybět. Next two episode director Miguel Sapochnik. I'm so fucking excited! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama