Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (83)

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zabitie manželky bolo smiešne natočené, čo vyplašil koňa či čo, wtf ! ..................... What tttttthe fucking fuck, práve som tesne po dosledovaní tej "udalosti" na svatbe. Aj v tomto seriáli niekomu nečakane ultra preplo (ako Daenerys), lol. ................ Znižujem na "odpad" pretože ten chuj ostal nepotrestaný. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu naprosto po všech směrech dokonalé. Je až úžasné kolik věcí se za jednu epizodu stane a přitom není nic uspěchané a vše je přirozené. Criston se nám pěkně zamiloval a už nemá vřelý úsudek. Jsem zvědavý, kam povedou kroky ostatních po tomto činu. Je to dobře rozehrané a člověk tam vidí tu rozervanost uvnitř rodu a jejich pozvolný pád. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polka je za nami a rozhodne je vymakaná. Rhaenyra si berie Velaryona ale on radšej párky, no Rhaenyra to tuší a tak sa dohodnú, že každý bude užívať tú svoju párku. Svadobná hostina príjemná a k záveru sa to zvrtne na klasickú krčmovú nedeľu kdesi na východze. A myslím, že v tejto epizóde  bol jedinou šťastnou osobou ten patkáň na konci. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Telenovela s hezkou výpravou a hezkými kostýmy. Nic víc. Místo toho, aby se řešila politika, boj o moc a intriky, všichni se zabývají akorát tím, kdo s kým spí, a kdo s kým v budoucnu plánuje spát. Svorně jsme nadávali na Weisse a Benioffa, když postupně kazili Hru o trůny, ale Weiss a Benioff byli po většinu času, oproti nevýraznému Ryanu J. Condalovi, mistry dialogu a komplikovaného děje. Rod draka je pouze jednoduchoučká vztahovka, která jenom těží ze slávy svého daleko kvalitnějšího předchůdce. PS: Z jakého důvodu se Rhaenyra a Laenor vzali narychlo v nějaké jídelně? Jenom proto, že se na hostině porvali nějací dva no name rytíři, naprosto nevýznamní pro říši? Nedává to smysl. 2,5*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj páté epizody nepřišel s ničím převratným, přesto jsem měl pocit, že patřil k tomu lepšímu, s čím zatím tvůrci v první sezóně přišli. Konečně jsem měl dojem, že se v zákulisí sňatkové politiky začalo alespoň minimálně intrikovat, navíc jsem k mému vlastnímu překvapení dostal dávku mého oblíbeného humoru (nebo spíš podnět k mému oblíbenému humoru), kterou jsem rozhodně nečekal. Budoucí manžel si to od sudiček pěkně vyžral; černý, stříbrovlasý, gay a ještě ho najdeš všude tam, kde je krásně měkoučko- to se zase jednou Sedm vyřádilo:-) Očekávám, že ten homofobní výbuch vyvolá v Náplavomarce nějaký ten Pride Parade. Ty české místopisné názvy jsou mimochodem dost děsné. / Poučení: Co by to bylo za oslavu bez rvačky? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama