Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu yummy! Člověk se vrátí v depresi z dovolený do týhle podělaný Čechárny, prolezlej skrz naskrz koronavirem, střevníma i kožníma parazitama, poštípanej vod moskytů a vokousanej vod vzteklejch zdivočelejch ovčáckejch čoklů, no a hned mu spraví náladu takováhle mňamózní belgická, respektive vlámská pralinka. Dokonale béčkový scénář, skvělé herecké typy, přehršle litrů krve, metrů střev a černohumorných gagů a vtípků. Rozhodování mezi čtvrtou a pátou hvězdou mi jednoznačně ulehčil nemilosrdný závěr. Osudová láska na první zkouknutí, prostě "destyny". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkně krvavá Zombie vybíjená z Belgické nemocnice. Mladý pár cestuje do ošuntělé nemocnice zaměřující se na plastickou chirurgii. Hlavní hrdinka by si ráda zmenšila své nadměrně velké prsa, ovšem místo operace zde budou bojovat o život proti krve žíznivým Zombie. Trošku mi vadili herci, kteří hrají poměrně špatně a fakt, že mluví Anglicky to akorát celé zhoršuje, ale naštěstí je horor dostatečně akční, masky jsou povedené, gore je výživné a je ho spousta, dojde i na trochu nahoty, takže jako zábavná blbina Yummy funguje víc než dobře. Škoda, že humor mě poměrně minul a napínavé či atmosférické to vlastně taky není, ale vzhledem k tomu, že je to nejspíš můj první horor z Belgie, tak budu hodný. Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí**. 7.5/10. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Mladík, jeho frajerka a jej mama idú autom do ruského špitálu. Dôvodom ďalekej cesty sú nemocnicou inzerované lacné ceny za plastiky na nete. Nádejná snúbenica si ide zmenšiť obrovské prsia. Zaťažujú chrbticu a bránia pri behu. Matka ide na x-tý face-lifting . Ošumelý vzhľad nemocnice, ledabolé vyšetrenia a zanedbaná hygiena neveštia nič dobré. Navyše, šéfchirurg Krawczyk experimentuje s večnou mladosťou, čo má za následok stvorenie zombíčky. O jej vypoustenie sa nedopatrením postará smoliarsky temer snúbenec. Krvavý operačný zákrok, neštítiaci sa hororu ani humoru môže začať. Žiadne zdržiavanie, toto je rýchla jazda. Drsná paródia na fungovanie plastických chirurgií (vrátane populárneho zväčšovania pinnďulákov) a zároveň najlepšia zombie komédia od čias Braindead. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Bejt cílovka, tak asi vrním blahem, ale tenhle (sub)žánr jakýchsi odlechčených variací na divný zombies s litrama krve a hromadou gore bez vážné hororové atmosféry nikdy nebyl a nebude můj šálek. Na druhou stranu to místama bylo fakt vtipný, semtam dobrá hudba a bylo vidět spousta tvůrčích nápadů a chuti do práce a proto - zkusí li to režisér příště s něčím jiným, budu určitě zvědavej. 4/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U tohoto mixu žánrů, jsem se musel o hodnocení chvíli rozhodovat, ale nakonec jsem usoudil, že dva kousky stačí. Jako horor na mě film příliš nepůsobil a na komedii jsem tu našel příliš málo humoru (i když snaha tu bezesporu byla). Tvůrci se evidentně nepokoušeli ani předstírat, že nejde o béčkovou záležitost (což jim počítám k dobru), na druhou stranu je pravdou, že občas sklouzli ještě o úroveň níž. Ale co, už jsem viděl horší filmy. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama