Reklama

Reklama

Joker: Folie à Deux

  • USA Joker: Folie à Deux (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Neúspešný komik Arthur Fleck sa počas uväznenia v Arkhamskej štátnej nemocnici stretáva s láskou svojho života, Harley Quinn. Po jeho prepustení sa obaja pustia do romantického nešťastia odsúdeného na zánik. (Continental Film)

Diskuze

J.Lajner

J.Lajner (hodnocení, recenze)

Omnibus

To jistě ne. Pravda. Po projekci si recenze rád čtu, protože mě baví porovnávat dojmy.

Nicméně, jestli na druhého Jokera vyjde řekněme šest zahraničních recenzí z nichž pět bude špatných, jisté obavy to alespoň v mém případě vyvolá. Stačí bodové ohodnocení či počet hvězd.

Recenze tedy beru spíše v rovině jistého ukazatele, který může rozhodnout o tom, zdali za ten film vyhodím 150, nebo si raději počkám na nějaký stream (pokud mi teda někdo film nezaplatí a recenzi si neobjedná přímo ode mě, což už se rok nestalo 🤣. Asi nepíšu dostatečně erudovaně).

na příspěvěk reagoval LoOg

baddass01

baddass01 (hodnocení, recenze)

A bude se zpívat, tančit a kapela bude hrát až do rána ... To bude veselo.

LoOg

LoOg (hodnocení, recenze)

obregon

V čem všem selhává výkony obou herců jsou chváleny, hudba je chválená a hold se nevydal tím směrem, kteří si kritici představují ale to už i jednička neměla skvělé odborné recenze a nakonec to dopadlo jak už všichni víme úplně jinak.

obregon

obregon (hodnocení, recenze)

Zasloužený trest pro ty, kteří Todda Phillipse pasovali na Spasitele komiksu. Nesoudržná slátanina selhává ve všech žánrech, o než se pokusí, svou naivitu každopádně skrývá agresivní temnou introspekcí, která je ještě legračnější než ten psychomuzikál. 

Marigold, Metalopolis.

na příspěvěk reagoval sugythesugar, LoOg, ThatKidMaty

Omnibus

Omnibus (hodnocení, recenze)

bratr.Milan

Vždyť jo. Já se hlavně těším na filmový zážitek roku, podobně jako pro mě byl Joker (2019). A jestli na csfd bude uveden i žánr muzikál? To je mi naprosto buřt 😀.

na příspěvěk reagoval bratr.Milan

Uživatel Omnibus smazal svůj příspěvek.

bratr.Milan

bratr.Milan (hodnocení, recenze)

Willy Kufalt

Režisér v rozhovorech uvádí, že o filmu nikdy nemluvil jako o muzikálu. Říká, že hudba je jeho důležitou součástí, stejně jako byla v prvním filmu. Že bude film muzikál šíří do světa studio bez konzultace s režisérem. Pokud bude druhý Joker muzikál, byl jím i první.  Co k tomu říká režisér můžete vidět zde, nebo česky zde.

na příspěvěk reagoval Omnibus

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

Omnibus

Když jsem si IMDb stránku sroloval až téměř na samý spodek, na část "Storyline", i já tam vidím: Crime / Drama / Musical / Thriller.

Nahoru jsou na IMDb vždycky vypsány jen první dva žánry a jsou řazeny snad pokaždé abecedně, takže ani ty dva nahoru uváděné ze série např. čtyř nemusí být vždy zrovna ty nejvýstižnější.

na příspěvěk reagoval bratr.Milan, Omnibus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

A víš proč je naprosto bezkonkureční a nelze se z jeho stínu "posunout" ? Prototože on to nikdy nevzdá....https://pbs.twimg.com/media/GTGTe_IWkAE4HvP?format=jpg&name=medium , https://pbs.twimg.com/media/GTGTfDmXAAAKg4J?format=jpg&name=large , https://pbs.twimg.com/media/GTGTfEaWYAA6PGZ?format=jpg&name=small a https://pbs.twimg.com/media/GTGTfFvXoAAhyG7?format=jpg&name=medium takže tím pádem, ani jeho fanoušek, to nemůže vzdát. Jako nechápej mně špatně, mám k ostatním superhrdinům a k antihrdinům (King: Spawn se blíží) respekt, ale Batman je prostě https://pbs.twimg.com/media/GTGUgKMX0AAL6U_?format=jpg&name=medium Batman. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Chtěl jsem říct, že jsem se po těch letech už trochu posunul a Batman už nedostačuje, ale... když tak přemýšlím. Stále ho mám asi nejradši. O kousek níž pak Superman, Spider-Man. Ale to beru v potaz jen DC, Marvel. Ne ostatní komiksové stáje. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kdo je váš nejoblíbenější superhrdina, napříč všemi komiksovými nakladatelstvími ? A proč je to zrovna Batman ? 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

John5

John5 (hodnocení, recenze)

Podľa mňa to môže prekonať aj jednotku. Veľmi sa teším.

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Ratchetka

Joaquin měl jednoznačně dostat Oscara za Walk the Line. Lepší samozřejmě bude, když ho konečně za hlavní roli získá Lady Gaga.

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Chybí tu žánr muzikál, což je uvedeno na IMDB. Jsem na to velmi zvědav, zejména na další velkou roli Lady Gaga. Ona jednou toho Oscara za hlavní roli získá a nejen podřadnou za hudbu!

na příspěvěk reagoval Omnibus

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Warner Bros. chce získat zpátky Nolana

Warner Bros. chce získat zpátky Nolana

15.06.2023

Po turbulentním období, příchodu nového vedení a nově naleznuté stabilitě to vypadá, že studio Warner Bros. opět hodlá začít pečovat o vztahy s uznávanými filmaři. Ty byly narušeny během pandemie a… (více)

Tom Hardy a Zazie Beetz v severské krimi

Tom Hardy a Zazie Beetz v severské krimi

04.02.2023

Hvězdný Timothée Chalamet nedávno natočil reklamu o tom, jak všichni slavní a uznávaní herci pracují pro Apple. Nyní to technologický gigant s bezednými kapsami a vlastní streamovací službou Apple TV… (více)

Reklama

Reklama