Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tak sa to predsa len podarilo! Paul Rudd konečne vyzerá staro. A znudene. Jakživ ste ho takého znudeného nevideli. Ale niet sa čo čudovať, celý čas sa musel spolu s ďalšími inak sympatickými (Michelle!) a snaživými hercami dívať na zelené plátno alebo ledkové steny a predstierať, že sa na nich niečo deje. Nedialo sa však ani hovno, a ani snaženie trikových tvorcov na tom nič nezmenilo. Dokonale prázdny, zbytočný film, v ktorom nie je NIČ zábavné alebo aspoň trochu zaujímavé. Len hromada bizarných digitálnych chujovín, nefungujúcich vtipov v kombinácii s nechcene smiešnymi absurditami (ultimátny zlý bojovník vyzerá ako Humpty Dumpty z prvého Kocúra v čižmách, renderovaný na SOS mobile vašej starej mamy) a k tomu je tam otravne afektovaný zloduch a Michael Douglas prirovná mravcov k socializmu. Asi preto, že majú hivemind, sú k sebe bezohľadní a často sa žerú navzájom. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Staré dobré časy, kde Evangelina v Lost oslňovala hrivou sú dávno preč, dnes už ponúka len hrncový účes Majky z Gurunu. O to však nejde. Film je vizitkou toho, že pretlak hereckých hviezd nezaručuje úspech ani kvalitu. Scenár písal týpek, čo v podstate nič veľké okrem jedného seriálu nenapísal a tak to aj vyzerá. Kedysi mali scenáristi bližšie ku spisovateľom kníh, dnes sú to často len nejakí pisálci hľadajúci inšpiráciu na twitteri a tiktoku, pričom podmienkou je zachovanie politickej korektnosti, inak job nedostaneš. Výsledkom je, že človek dnes dostáva filmy, v ktorých ako keby chytí do ruky obal Dostojevského veľdiela Zločin a trest, no keď ten obal otvorí, nájde tam lacný román od Evity. Veľa sa hrá na vonkajší dojem bez obsahovej formy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Děj filmu mě bavil, nenudil jsem se a efekty mi přišly také dobré, až tedy na M.O.D.O.K.a, ten byl příšernej. Jedná se však o takový rodinný filmek, celá rodina se dostala do Kvantové říše. Chyběl mi zde hláškující Michael Peña z předchozích dílů. Místo něj zde dostala více prostoru Scottova dcera, což asi nebyl dobrý nápad. Ale jelikož se jednalo o rodinné dobrodružství, tak to asi jinak nešlo. I přesto, že mě film bavil, se nemohu zbavit dojmu, že to mohlo být ještě lépe natočeno a vymyšleno. Kang vypadá na dobrého záporáka, znám ho už ze seriálu Loki. Škoda, že film se stal kasovním neúspěchem, Ant-Mana už asi jen tak neuvidíme. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komiksovým světům se dá hodně odpustit, ale Kvantový svět mi přeci jen přišel už trošku moc. Ve výsledku zjistíte, že Ant Man vlastně nemá žádné hranice a v jeho příběhu se v rámci akce může stát naprosto cokoliv. To jiné komiksové postavy ty hranice realističnosti mají alespoň nějak posazený do něčeho hmatatelného. Tady ne. Výsledek je ten, že tu vzpoura dědečků (Douglas, Murray) před zeleným plátnem předvádějí různé kreace, které pak na plátně vypadají těžce přeplácaně, šíleně a vlastně dost nezáživně. A ty dialogy jim do pusy taky dal nějaký mistr na filmové klišé. Jeden z nejslabších Marvel filmů. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem, že to může být horší než čtvrtý Thor. Přitom ze začátku jsem si říkala, že půjde o neurážející marvelovku. Na to, že se to bude celé odehrávat před green screenem, jsem byla připravená, na co jsem ale připravený nebyla - MODOK. Jak tohle vůbec mohlo u marvelu a přes všechny ty schvalovací procesy projít? Něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla, v momentě kdy se objevil na scéně, nemohla jsem tento film dál brát vážně. No a závěrečná půlhodina je jeden velký bizár s opravdu velmi špatně napsanými dialogy, nedalo se ani smát, spíše mi bylo líto všech zúčastněných. Škoda Kanga, který je opravdu výborný záporák, ale bohužel ho dali do špatného filmu. Marvel bude mít co dělat, aby tenhle přešlap napravil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama