Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

novoten 

všechny recenze uživatele

Na každý super nápad připadnou tři nelogické střely úplně vedle, na pár dobrosrdečných vtípků je nutno připočítat slušnou várku zcela mimózních (rodiče) nebo opakovaných "hlášek" (taktéž rodiče). Zkrátka pokračování, které uhání kupředu ještě zběsilejším tempem než originál a používá k tomu nečekané zvraty - aby při jejich vytváření popíralo vývoj klíčových charakterů, ale v rámci vytvoření premisy pak k mému úžasu i konec prvního dílu. Sledovat, jak hlavního hrdinu rodina, přátelé i autority nabádají k tomu, aby byl normální, přestože věci, o kterých mluví, se zcela prokazatelně staly, je neuvěřitelně rozčilující. Killer Queen v sobě má zábavnost, disponuje neuvěřitelně sympatickou hereckou sestavou a na Jennu Ortegu se dívá samo. Těch ran do tváře logiky bylo ale tolik, že pootevřená vrátka k pokračování zkrátka musí zůstat zavřená. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl takovou jednoduchou krvavou blbůstkou s prostým humorem, na kterou se dalo podívat, aniž bych si toužil vyškrábat oči. Tentokrát tvůrci po všech stránkách znatelně slevili na nárocích, přičemž zjevně nikdy neslyšeli o Cimrmanově šrapnelu. Repliky, které scénárista vyplodil pro jednotlivé postavy, rozhodně nebyly šrapnelem, to byla bubnová palba těžkých kalibrů. Kdybych měl napsat, co si o filmu opravdu myslím, musel bych klesnout na verbální úroveň v něm použitou, a to fakt nechci, takže to jen shrnu. Scénář byl v podstatě chabý, triky místy vypadaly jako špatný vtip (viz. smrt Bambiho), všechny postavy mi byly veskrze nesympatické a celé to definitivně pohřbil neuvěřitelně stupidní závěr. Škoda, že nevěřím v Satana, scénáristovi bych pobyt v kotli klidně dopřál. / Poučení: Nechceš se stát obětí krvavé sekty? Šukej. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krev neposkvrněného jako nezbytná ingredience okultistického rituálu? Už chlípník Bond v Live and Let Die podal návod, jak potenciál takových osob „znehodnotit“.. Z řetězu utržený McG v sobě nedusí terminátorské fanboyství a v teenage módu zavaluje diváka tunami popkulturních odkazů, očividně digitálních triků a primitivních jokeů. Nebýt soundtracku (Tangerine Dream, Queen), bylo by to k nevydržení. Neteř primátora Roklinky anorektická jak přítomností na place, tak vzhledem.. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ještě víc ujetější než předchozí krvavé hody v baráku. Tady to lítá hlava nehlava, hektolitry krve stříkají kolem, ale minulý díl byl přeci jen o něco zábavnější. A bylo tam víc Samary Weaving. Výplach hlavy zábavný, odreagování zábavný, ale logiku v tom nehledejte. Postavičky se totiž střídavě objevují a zase mizí bez logiky věci. McG se tu definitivně urval z řetězu. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první díl poněkud kostrbatě naroubované, ale to není ten největší problém. Tím je místy křečovitá snaha o vtip, která do určité míry devalvuje povedené fórky a na můj vkus až moc sekvencí, kdy McG nemá co říct. Naopak plusem je vynikající gore, kterého by mohlo být klidně i víc a perfektní muzika v podání Queen či Dead Kennedys. Herecky OK, ale zamrzí malý prostor pro Samaru Weaving, na které první díl stál a i když byl zbytek castingu v pohodě, nebyl tu nikdo, o koho se film mohl vyloženě opřít. Průměr. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)
  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama