Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelný film, který jsem vyloženě protrpěl. Nesympatické obsazení (člověk, který ho dával dohromady, musel mít vyloženě zadání, sehnat do všech rolí co nejhnusnější herce), neoriginální (vykradený) námět, nezajímavý děj i postavy, a celé mi to přišlo zoufala nevtipné. Navíc mě iritoval ten paradox, že Nyles a Sarah si vše pamatovali, ale přitom nestárli - to mi nedává smysl, tak buď měli prožívat ten den stále znovu i s vyresetovanou pamětí (a tudíž by ani nevěděli, že ho prožívají stále znovu, ani by nestárli), nebo ok, ať si teda vše pamatují, ale pak by přece museli i stárnout ne? Celkově musím říct, že náběh závěrečných titulků zde pro mě znamenal velkou úlevu, že ta blbost konečně skončila, scenáristicky mě to prostě strašně popuzovalo (mj. proto, že jsem alergický na filmy, v nichž se nějaký zásadní problém vyřeší tak, že si to hlavní postava vygooglí - btw. je zajímavé, že něco tak samozřejmého nenapadlo i Nylese a přišla s tím až Sarah) a taky mi přišlo poněkud smutné, když jsem si vybavil všechny ty skvělé artové filmy, které Aerofilms dřív kupovali, s nimiž tahle sračka pro mě až nepochopitelně kontrastuje (nemluvě o tom úletu pouštět do kin film, který je dávno ke stažení online). ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Filmů o časové smyčce moc není a těch dobrých ještě míň. O to víc mě překvapil tento nenápadný kousek. Když dáme bokem vznik samotné smyčky (který se tu vůbec neřeší), tak nám vznikne docela dobrý film. Samozřejmě se nabízí ty klasické nápady s děláním blbostí s nulovými následky, ale to naše hrdiny brzo přejde. Ne každý chce totiž trávit zbytek svého života na listopadové svatbě v Kalifornii plný výčitek. Proto se jedna z postav pokusí z této smyčky dostat. Jestli se jí to povede se samozřejmě dozvíte. Určitě stojí vidět. Ještě se mi tu líbila ta velká spousta zajímavých hudebních vsuvek. "Nechceš umírat pomalou bolestivou smrtí na JIPce." ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veselé a správne uletené, námetovo síce jasne podobné s Na Hromnice o den více / Groundhog Day, ale obsahovo niekde inde. Sympatické postavy a taká oddychová zábava pre tých bez väčších nárokov na hĺbku. J.K. Simmons ako top herec mohol dostať väčšiu minutáž, človek sa baví už len jeho výrazom. Veľmi silné tri hviezdy s dobrým pocitom na záver, možno po rozmyslení zvýšim na štyri. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Šukosmyčka časová, zábava jen jalová.“ Ustrnutí v čase je krušné, nemáte-li u sebe sviště Billa Murrayho či aspoň bobra Andie MacDowell. Vykulená Cristin Milioti mi byla jen chabou náhradou a jeliman Andy Samberg se svým koňským úsměvem přicválal snad z Prciček. Kdysi, v zimním Punxsutawney, jsem se smál, dojímal i přemýšlel, co bych v dané situaci dělal já. V Palm Springs už jen ušklíbal, nudil a ze zoufalství dynamitem otvíral KVANTOVÉ OKÉNKO: [][] Plné otázek. Co Friedrich Nietzsche? Dal by odpad! nebo 5 hvězd? Je Andy Siara opravdu jeho utajeným pravnukem? Má vůbec SMYSL to hodnotit? A otázka kruciální. Pokusnou kozu Sarah odpálila, v opakovaných svatebních dnech už koza nebyla. Ale při titulcích se uvězněný Roy potkal s Nylesem. WTF? [][] Btw, časosmyčky mají značný potenciál pro situační komiku, ale jen pokud má scenárista aspoň ždibec fantazie a zdravého sviště či sysla pro humor. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Film překonal na Hulu rekord pro nejsledovanější snímek během prvního víkendu po vypuštění. (TaNya_)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)
  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama