Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (754)

HAL 

všechny recenze uživatele

Nová Ritchieovka je nakonec lehkým zklamáním, těšil jsem se na větší pecku. První půlhodina je fantastická, Ritchie buduje kult osobnosti svého Johna Wicka/Nobodyho dokonalým stylem a napětím co Statham pak předvede až se opravdu rozjede jsem skoro nedýchal... a pak to Ritchie zabil hrátkami s nelineárním vyprávěním a odsunutím übermacho Stathama na úplně vedlejší kolej. A mě ti záporáci a vedlejší postavy a nějaké detektivování přitom kurva vůbec nezajímali, Já chtěl vidět jak Statham jede brutální přímočarou revenge rampage! Ale ne, on je tam pak vinou nedobrého scénáře už jen spíš za takovou deus ex machinu která občas sice něco silného udělá, ale stejně tak často se nechá odklidit do ústraní. Řemeslně je to pořád Ritchiovská dokonalost, ale příběh s nějakou soudržností, logikou a gradací tu satanužel moc nefunuguje. 7/10 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Příběh na papíře by se mohl jevit béčkově, ale zpracování takové rozhodně není. Guy Ritchie sice tenrokrát neoslňuje košatou, propletenou zápletkou a překvapivými zvraty, ale za to skvěle buduje atmosféru a napětí. Speciálně oceňuji, jak výborně funguje, když scény akčního rázu jsou prostříhávány kraťoučkými flashbacky z předchozího plánování. Přestřelky jsou spíše kratší a výbušné a jsou natočeny přehledně, bez zběsilého střihu. A tak to má být. Celkově by přicházelo v úvahu i plné hodnocení, nebýt možná ne až tak uspokojivého závěru. 8/10 ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já mám se Stathamem dlouholetý problém a prostě si v pohledu na něho nelibuju. Ale když tak přemýšlím, asi jsem s ním dosud nic lepšího neviděla. Ta jeho nadřazenost a samolibost, kterou se snad každá jeho role vyznačuje mi tentokrát sedla. Bylo to ze začátku vtipný a tvrdý, později tvrdý a nemilosrdný. Dobré postavy, dobrá atmosféra, kamera, střih. No, hele, z kina jsem dlouho neodházela takhle unešená. Na druhou stranu, z kina jsem dlouho neodcházela vůbec. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo pověsti, která tento film předcházela, mohl jsem si ho odpustit. Dočkal jsem se dalšího supermana, který pistolkou skolí šest samopalmíků, přežije všechny kulky, které ho provrtají, a nakonec dosáhne svého, jak je mu od počátku souzeno. Za téměř dvě hodiny, trochu nelogicky a nesmyslně, ale zaplaťpánbůh za to, mohlo to přijít dřív. Druhou hvězdu přidávám za Jasona Stathama, na kterého se pěkně kouká. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ač jsem byl v některých (hlavně úvodních) momentech ne úplně šťastnej ze samoúčelnýho nadbytku testosteronu, už jenom kvůli tomu naprosto fantasticky strukturovanýmu scénáři nejde dát nic jinýho než plnej počet. Brilantní revenge-heist neRitchieovina, která by mě překvapila nejspíš i kdybych od ní něco očekával. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Vo filme majú obrnené nákladné autá priehľadné okná, čo však pri tomto type vozidla nie je možné. (Arsenal83)
  • Na konci filmu majú bodyguardi na svojich nášivkách rovnaké identifikačné číslo. (Arsenal83)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno