Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (755)

Morien 

všechny recenze uživatele

No nevím, hodně toho násilí tam bylo navíc - mám na mysli neúspěšné hledání uprostřed filmu, které příběhově k ničemu nevede a akorát zabírá čas. Násilí na konci bylo super a tam jsem se nemohla vůbec odtrhnout od obrazovky. I přesto mě jímá podezření, že Guy (a nebo možná já) prochází krizí středního věku. Holt McCallany je jedním z mých předních oblíbenců na seznamu lidí, co vypadají jako žába. Poprvé, co jsem si všimla Eastwooda Juniora, mno bude to mít asi těžké, protože dokud se bude objevovat jen v takových filmech jako dosud, tak nepůjde poznat, jestli umí hrát nebo ne. Zajímalo by mě, jestli scénář původního filmu dává větší smysl, protože si říkám, že beztak jo, jako vždycky. A přečtení jeho popisu na wiki ihned ozřejmuje ta divná místa nesouladu mezi původním příběhem a (nadbytečnými) novými prvky, které si tam Guy během adaptace narouboval. Hodina a půl by filmu slušela víc. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Ritchie kolem padesátky na krku konečně filmařsky dospívá a natočil relativně umírněnou, zemitou a přímočarou heist/inside job gangsterku, která je nohama na zemi, pořád dost cool a pochopitelně bez absence typického ostrého humoru. Statham bez kopanců - to už je sám o sobě div, který ale překvapivě dobře funguje a i akce celkově je ucházející. Sice to občas vypadá, jako kdyby Michael Mann remakoval Heat s jointem v hubě, popíjejíc irskou whiskey, ale OK, když se to nebere příliš vážně a s přihlédnutím k tomu, že je to vlastně velmi slušně natočené béčko bez větších ambicí, je to v pohodě. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ač jsem byl v některých (hlavně úvodních) momentech ne úplně šťastnej ze samoúčelnýho nadbytku testosteronu, už jenom kvůli tomu naprosto fantasticky strukturovanýmu scénáři nejde dát nic jinýho než plnej počet. Brilantní revenge-heist neRitchieovina, která by mě překvapila nejspíš i kdybych od ní něco očekával. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pardon my french, ale TY KRÁVO! Filmová série zklamání je u konce, Ritchie vzal Jasona Stathama a natočil s ním naprosto kulervoucí thriller o pomstě, který dává vzpomenout na to nejlepší z Michaela Manna, zatímco channeluje zlo S. Craiga Zahlera, a ještě nad rámec toho všeho nabízí akční hody, o jakých se nezdálo ani Zacku Snyderovi. To všechno s neuvěřitelným tahem na branku, STYLEM, a naprosto dechberoucím hudebním doprovodem, jenž z hlavy už nejspíš jen tak nevymažete. Dokonalost. Naprosto čirá dokonalost. 10/10 a jasnej adept na film roku. Chci to okamžitě vidět znova. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najautentickejší noir od Basic Instinct. Úplne tam vidím Mitchuma alebo Bogarta. Parádna drsná jazda s atmosferickou hučiacou hudbou, množstvom násilia a s ultradrsným Stathamom a výborne vyskladaným nelineárnym príbehom. Nie je to nahláškovaná komédia ako klasické Ritchieovky, ale aj tu sa nájdu momenty, ktoré divákovi vyčaria úsmev na perách. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Na začiatku filmu stojí na záberoch z výšky obrnené vozidlo pred otvorenou bezpečnostnou bránou. Na ďalšom zábere zvnútra vozidla je však brána zatvorená a práve ju idú pre auto otvoriť. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo od listopadu 2019 do poloviny března 2020. Natáčelo se v Londýně (drtivá většina interiéru včetně základy Fortico) a Los Angeles. (TaNya_)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama