Reklama

Reklama

Psycho Goreman

  • USA Psycho Goreman
Trailer 1

Obsahy(1)

Před dávnými věky, na vzdálené planetě Gigax, vládlo svrchované bezejmenné zlo. Tato bytost shromáždila nepředstavitelnou moc a byla připravena zničit vše dobré a spravedlivé v celém vesmíru. Síly dobra se však spojily a v poslední hodině svrhly zlo z jeho trůnu. Bylo uvězněno v žaláři daleko mimo dosah, avšak kdyby mělo být kdy osvobozeno, znamenalo by to jistou zkázu pro veškerou existenci. Oním vězením je Planeta Země. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Strážci vesmíru s gore a občas sem tam dobrou vtipnou hláškou. Ale jinak fakt nic pro mě. Óda na nevkus, s naprosto píčoidní hlavní dětskou hrdinkou a z mého pohledu v některých ohledech i vyloženě nepříjemně nemorální. Doufám, že v dalším filmu bude Steven Kostanski vzdávat poctu něčemu, co si to zaslouží (jako v předchozím The Void), a ne podobným cypovinám. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak solídny námet a takto ho dojebať. Keby “PG” neparazitoval na “Star Treku” a bol by napríklad diablom, ktorého v duchu pomsty, ovláda problémová teenka, ktorá si neuvedomuje následky svojich činov, bola by to slušná zábava v rámci children žánru s hororovým nádychom. Takto je to taká detská kokotinka, ktorá sa stratí v dave skôr, ako poviete “švec”. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodu jsem narazila na tento krvavý skvost a musím se přiznat, že jsem se sem tam zasmála skutečně od srdce. Jako fanouška krváků mě příběh protkaný litry stříkající krve po komediální stránce naprosto odrovnal. Někdy jsem překvapená tím, že do některých takových filmů obsadí dětské herce. Ale naprosto chápu, kdo by také nechtěl takovou vraždící "hračku"? Co chcete slyšet? Že je to totální kravina co nedává smysl? Nekritizujme nikomu jeho vkus. Nebo, že je to úplná šílenost, která přes jeho absurdnost brutálně pobaví? Jen pro fajnšmekry gore hororu. A pro milovníky osmdesátkové rockové hudby samozřejmě, jak jinak, přesně v této kombinaci to mám ráda. „Do you think I'll ever be normal again?“ „I like you just the way you are.“ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Škoda neskonale otravné a ukrutně nesnesitelně přehrávající jakože diblíkovské a pitvořící se malé Blanarovičové (a není to o tom, že má být sebestředný hajzlík), která jinak sympaticky echt stupidní béčkovou "osmdesátkovou amblinovku naruby" sráží ke dnu. Je vidět, že se týpci z Astron-6 vyblbli, protože nápaditý design kostýmů, vyňuňané gore efekty, přepálená amorálnost a nepoučnost jsou prvky od fanoušků pro fanoušky. Nadšenecká zapálenost z toho je cítit po většinu stopáže a zcela přebíjí fakt, že celý (ne)rozpočet padl právě na masky a praktické efekty čili se to odehraje asi tak v pěti lokacích na dvorku a za dvorkem baráku, který patrně patří někomu ze štábu. Umí to být vtipné (a záměrně vtipně nevtipné), nahláškované a na černohumorné vlně, stejně jako až obdivuhodně dětinsky debilní; a na hraně těchto dvou poloh to tu více tu méně úspěšně balancuje. Ano, nesporně je to od tvůrců poněkud vychtěné guilty pleasure, ale ve snesitelné míře. Konstantně to navíc táhne nahoru PG s cynickými průpovídkami a interakcí během poznávání pozemských zvyklostí. Dokud to hned vzápětí neposílá do kopru Ta-jejíž-jméno-nesmíme-vyslovit-ani-napsat-aby-snad-nechytla-slinu-a-nechtěla-se-stát-herečkou-na-plný-úvazek; to pak jeden souzní s Goremanovou neskonalou touhou vyhladit pomalou a krutou smrtí celé lidstvo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak "Psycho Goreman" je pre mňa vyslovene guilty pleasure film. Netreba nad ním veľa premýšľať, netreba to nejako vysoko riešiť, len proste si užiť jazdu praktických efektov a celkom bizarného príbehu. Myslím si, že malá Mimi je celkom psychopat a miestami vie byť celkom otravná, no tento film má niekoľko scénok, ktoré ma vysoko pobavili. Najviac asi keď PG rozpráva s Miminým otcom keď sedí na záchode a zjavuje sa mu ako strašidelná hlava a hovorí mu kam má ísť a kde je adresa a podobne. To sú skvelé scénky. Tiež je vtipné ako je najväčší zabijak, akého kedy vesmír poznal jednoducho ovládaný malým psychopatickým dievčiskom, ktoré by si asi skôr zaslúžilo byť niekde na psychiatrii. A je vtipné, že príbehovo to pôsobí reálne ako veľmi obyčajný rodinný film so všetkým čo k tomu patrí, no v realite je to zasadené do celkom gore hororu. A to je asi to, čo ma na filme baví. Robí si to prakticky srandu z rodinných TV filmov so všetkými jednotlivými klišé a nejako ma to proste bavilo. Je to reálne dobrý film? Asi nie. Ale je to film, ktorý ma bavil. Hodnotenie: B ()

Galerie (50)

Zajímavosti (8)

  • Pro natáčení scén na zahradě za domem poskytl štábu k dispozici svůj dům výkonný producent filmu Jesse Kristensen. (HellFire)
  • Jako první se natáčely scény s dětmi, načež následovalo natáčení scén s dospělými herci, přičemž za děti zaskakovali členové štábu. (HellFire)

Reklama

Reklama