Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka, která má k originalitě daleko, ale na druhou stranu je to obrovská zábava i při PG-13 ratingu, kterej mi přece jenom v tý "Kingsman" style akci dost vadil, protože scéna s motorovkou mohla bejt hodně ostrá! Akci to má téměř furt, takže divák nemá šanci se chvílí nudit. Poprvé mi přišel Kevin Hart celkem snesitelnej a Woody byl opět úžasnej. Režijní ruka Patricka Hughese je tu hodně znát a je to jedině dobře, bůhví, jak by to bez něho dopadlo. Soundtrack parádní. Jako páteční oddechovku můžu určitě doporučit. S R-ratingem bych dal o hvězdičku více. Silné tři hvězdy. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Vlatně tu není moc, co komentovat. Klasická béčková komedie kde Kevin Hart hraje Kevina Harta a snaží se vytěžit co nejvíc co nejvíce dolarů ze vtipů o své výšce, které ovšem přestanou po pěti minutách bavit. A i když se zde občas objeví nějaký ten náznak chytrého dialogy či inteligentního humoru, v další vteřině tu Kevin prdí a zvrací a vše se zase vrací do normálních, nezábavných kolejí. Ale to už je vlastně Kevin Hart jakožto filmová hvězda v kostce - potenciál tam je, ale sám si to vždycky zkasí. Skoro se až divím, že se v roli drsného zabijáka neobjevil Dwayne Johnson, ale jsem za to rád, protože Woody Harrelson má alespoň nějaké to charisma a umí hrát (tedy ne že by tato role nutně potřebovala Oscarového herce, to opravdu ne). Příběh je neskutečně předvídatelný a brutálně okoukaný - naprostý ňouma a drsný ranař jsou náhodou svedeni dohromady a spolu musí čelit za vlasy přitaženým nepřátelům i sami sobě,  tím, že na konec ňouma v sobě najde odvahu a drsňák naopak procitne a ukáže, že přece jenom má kousek srdce. Viděl jsem to milionkrát, několikrát dokonce snad i s Kevinem Hartem. Nějaké body navíc dávám za bitku v tělocvičně s kamerou a choreografií ve stylu Kingsman, která sice už nijak neohromí, ale alespoň potěší že se o to filmaři pokusili, i když zdaleka nedosahuje takové kvality (ty skryté střihy byly tak viditelné, až bijí do očí). Patrick Hughes mě utvrzuje v názoru, že kvalitní The Hitman's Bodyguard se mu asi povedl jen náhodou, protože po loňském zklamání v podobě sequelu onoho filmu přišel s bolestivě průměrným béčkem, která nenabízí vůbec nic zajímavého. Kdybych na Muže z Toronta šel do kina, asi bych litoval vyhozených peněz, ale jako odpolední oddychovka na Netflixu se to dá přežít. 50%. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když si protrpíš určitou stopáž a dostaneš se do souznění ústředního dua a jejich nucené spolupráce, tak už to začíná mít zajímavé obrysy a nádech komedie. Hart je ve všem v podstatě stejně otravný ale sem tam se mu povede udělat výraznější komedii. Tohle sice nebyla jedna z nich ale v konečném souhrnu to byla docela fajn podívaná. Ale nic, co bychom už neviděli a nebo nečekali.. Ale plus dávám rozhodně za finální rvačku v posilovně - Jako od Kingsmana! ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento film neurazí, ale ani nepotěší. Prostě klasická Netflixovská akční komedie. Musím uznat, že akce je vcelku povedená a i dobře natočená, ale ta komediální část zas tak dobrá není. Zasmál jsem se asi jenom jednou. Na druhou stranu celým filmem nás provází krásně odlehčená atmosféra, takže na jedno zhlédnutí / na zabití večera je to fajn film. Herci byly super, Woody Harrelson opravdu válel, ale i Kevin Hart to zahrál jak nejlépe mohl. Celkově se mi film líbil, takže ho doporučuji, ale nečekejte žádné velkolepé momenty. 6/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Muž z Toronta umí donutit lidi mluvit. Pokud se k němu ale přiblíží Kevin Hart, je jasné, že bude usilovat o opak, ideálně napíchnutím tohoto výřečného entertainera na špičku CN Tower. Já bych to tak udělal, protože zábavy je poskrovnu a Harrelson u toho působil, že plní zadání hrát Stathama, o kterého kvůli neshodám producenti přišli. Sice to ještě není durian, ale Patrick Hughes by si měl uvědomit, že odleželé obsahy jeho buddy taškařic začínají zavánět.. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno