Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (599)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zemřela bych?“ - „Prosím? To jsem neřekl! Stejně všichni umřeme, ne? Jen někteří dříve…zatraceně zdlouhavě a v bolestech.“ Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se Marla utrhne…anebo ne? Snímek mně připomněl, že jsem už nutně potřeboval pořádnou dávku zdravého, škodolibého cynismu…a toho mi tenhle film nabídl míru vrchovatou! Stejně jako originální téma, černý humor, špetku krimi thrilleru, spoustu těžko předvídatelných zvratů a výrazné herecké výkony (jakože Wiest a Dinklage byli výteční, ale to, co tu předvádí Pike…fyzicky jsem ji nenáviděl, jak skvěle tu mrchu zahrála). Více než půlku stopáže byla tahle nekompromisní hra stoprocentní, a to až do scény pod vodou, pak chytla směr, který mnohé zvrátil. Nejdřív mi tato změna kurzu příliš nevoněla, ale film si pro mě připravil ještě několik překvapení, která můj názor velmi rychle změnila. A to ke spokojenosti. Málem absolutní. A vzhledem k tomu, že je tu teď film navíc nezaslouženě v modrých číslech (což mi dost vadí), drobet nadhodnotím a dám mu slabší plný počet. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mi tu výraznejšie vadilo, boli nesympatie k hlavnej hrdinke a jej charakteru, no ale zase na druhú stranu, veď to bola pointa filmu. Skôr vadilo rozuzlenie a to, ako si dokázala poradiť s ruskou mafiou, čo sa mi zdalo dosť pritiahnuté za uši. Ako príbeh však pobavilo aj napriek tomu. A Petr Dinklage.... skrátka super pánko. Na slabší nadpriemer akurát. 70/100 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi skutočne ulahodilo. "I Care A Lot" splnil očakávania a Rosamunde Pike si opäť má možnosť zahrať postavu, aké jej očividne idú úplne najlepšie. A hoci je pravda, že som ju mal možnosť aj v kvalitných pozitívnych rolách, tak najlepšie jej proste ide hrať absolútne sebavedomé bezcitné mrchy, ktoré si užívajú ako môžu ovládať život niekoho druhého. A toto je rozhodne ten typ role. A je v nej absolútne skvelá. Jediné čo je na tom všetkom ešte lepšie je fakt, že jej úhlavným nepriateľom v tomto filme sa stanú Dianne Wiest a Peter Dinklage, ktorí sú rovnako skvelí a robia maximum preto, aby tento film fungoval. A ešte tu máme Eizu González, ktorá vie byť zaujímavá a pôsobí v mnohých momentoch asi viac s ľudskými emóciami na rozdiel od Rosamund Pike. Musím povedať, že v závere som ostal maximálne spokojný. Výsledne film nenecháva prázdne miesto a doprial mi ako divákovi to čo som skutočne chcel. A dokonca z toho dokázal spraviť celkom solídne prekvapenie. Podľa mňa film stojí za váš čas a v rámci svojho žánru je to asi to najlepšie čo momentálne VOD ponúka. Miestami je to možno trošku príliš postavené na náhodu a niektoré scénky sú tak trošku nereálne, ale v rámci toho, že som si film užil, že som sa pri ňom dve hodiny nenudil a dokázal ma ako diváka nechať absolútne spokojného mu dokážem takéto momentky celkom odpustiť. Hodnotenie: A ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Bolí tě prohra víc jen proto, že jsem ženská? Je ti líto, žes prohrál soud s někým, kdo má vagínu? To že máš péro, ještě automaticky neznamená, že jsi víc nebezpečnější než já. Je to právě naopak." ______ Aneb cynický návod k tomu, jak snadno kšeftovat na senilitě důchodců. 'Jako v bavlnce' je sice šablonovitá neo-noirová satira, která podává dost podnětných impulzů a otázek o relativitě emoční manipulace, a kde mimochodem skvěle vyniká brilantní syntezátorový soundtrack, a samozřejmě servilní sociopatka Rosamund Pike v hlavní roli, jejíž šibalský úsměv způsobuje instantní erekci - každopádně jako neškodná víkendová zábava pro něžné pohlaví tahle multi-žánrová sebeparodizace na coenovské náměty nikterak neurazí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zmizelá 2.0 Rosamund Pike hraje svou typickou, bezcitnou, Evil, sebevědomou mrchu, která s každým doslova vyj* be. Film má poutavý příběh o ženě, která okrádá bezbranné důchodce a vždy jí to projde, dokud však nenarazí na paní, která má nebezpečné přátelé. Vedle skvěle hrající Rosamund Pike je zde i výborný záporák Peter Dinklage ( pro většinu však známý jako Tyrion). Hezky a poutavě natočené, má to styl, švih i šmrnc. Se zvraty se zde nešetří a napětím taktéž ne. Před zhlédnutím jsem rozhodně nečekal takhle zábavnou, strhující a inteligentní podívanou. Netflix jede. Příběh****, Akce>Ne, Humor** Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 7.5/10: ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Části tohoto filmu byly natočeny ve Washingtonské restauraci Wellesley Smith & Wollensky. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama