Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (87)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Viac horor než poriadny thriller, ktorý pozliepal niečo dobré z Hry o prežitie - Saw a ďalších filmov ako Hostel. Aj preto je ten sľúbený záverečný zvrat málo prekvapivý a navyše človek si nenájde postavu, ku ktorej by mal blízko, čiže mu je osud všetkých ukradnutý. Kto nemá napozerané filmy, ten sa dožije prekvapenia a bude hodnotiť vyššie. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

10/10. Tento film jde popsat jedním slovem a to Perfektní. Tento horor se sice inspiroval Saw a Úniková hra ale i tak to je prostě perfektní horor a thriller zároveň. Film si 55% prostě nezaslouží, zaslouží si minimálně 85%. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je výborná, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde hodně časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. A ještě zmíním pasti a hry které jsou hodně kreativní a ten konec který jsem nečekal. Za mě prostě perfektní. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to svižně natočené. Ale ano, přesně ta věc, co vás první napadla, že bude pointa, je tou "překvapivou" pointou. Ono moc možností při únikové hře, kdy má jít o život, vymyslet nejde. Buď se něco zvrtne a je to real, anebo to není real. Tak hádejte. Bohužel filmů a knih s tímto námětem už tady bylo tolik, že tahle nová variace nepřináší nic nového. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cole Turner je nesympatický frajer, který ve své namyšlenosti přijme nabídku účastnit se únikovky v Moskvě. To samo o sobě by mělo být varující. Půl hodiny se vedou žvásty a Turnerova tlupa si užívá nočního života. Se vstupem do hry to začne být napínavé, hlavně když dojde na střeva ven. Bohužel poměrně brzy se mi podařilo odhalit pointu, kterou mi závěr potvrdil, a tak mi nakonec film nepřišel tak dobrý, jak jsem očekával. 2,5* sice zvedám na celkové 3*, ale jsou opravdu slabé a snímek bych doporučil jen tomu, kdo v podobném žánru nic neviděl. V rámci únikovek je řada daleko lepších snímků, protože... SPOILER - film ze všeho nejvíce připomíná Hru (1997). To jsem si uvědomil v momentě, kdy se železná panna neuzavřela a hrot nevnikl do oka oběti. Pak už si stačilo jen všímat, že gore v přímém záběru se nekoná a krvavé mučení je vždy nějak divákovi skryto, a tak slyší hlavně křik ubožáků. To už by mě bavil kterýkoliv díl SAW více a závěrečná nakládačka na tom moc nezměnila, byť jsem kvůli ní zaokrouhlil hodnocení nahoru. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Cole (Keegan Allen) využívá ve filmu smyšlenou aplikaci „Upic“, která je v podstatě aplikací spojující YouTube a Instagram. (Lajty)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama