Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (86)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Bezskrupulózně vyloupit jedinečnou a novátorskou Hru, osadit ji mimořádně nesympatickým buzerantem a partičkou toporných slizáků, zretardovat ji do slaboduchosti pro Instakokoty a ani nepřiznat kredity pro Ferrise a Brancata, to se jednoznačně musí ztrestat zmrdi! Už teď se děsím, kam až ta vykrádačská modermentizace zajde příště. Nabízí se hned třeba dva progelovaní mentálové, fackující se na TikTrotlů, aby se nakonec ukázalo, že to vlastně byl jen jeden schizomentál, co mezitím rozpoutal neomarxistickou apokalypsu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Horor pri ktorého sledovaní v kine bolo veľmi cítiť, že do kina by sa za normálnych okolností nedostal a je tam len z dôvodu, aby znovuotvorené kiná v období medzi 1. a 2. vlnou korony mali čo premietať. Spracovaním ide o lacný a mierne béčkový horor v ktorom sa striedajú lepšie herecké výkony s horšími (preafektovaný hlavný hrdina, ktorý najmä v prvej polovici je svojim herectvom neznesiteľný). Nosným dejovým prvkom filmu je koncept Escape Room, ktorý sme videli už mnohokrát spracovaný pútavejšie a lepšie. Pointu a akože šokujúci zvrat v závere som prekukol asi po polhodine a myslím, že aj viacerí budú na tom podobne. Holt, tí čo videli Fincherovu Hru... a tí čo ju nevideli, tak nech si ju radšej hneď idú pustiť, pretože tá je svojou kvalitou o 2 triedy inde ako FOLLOWME. Podpriemer a lepšie 2*- 40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně nejlepší "únikovka", kterou bych si klíďo zopakoval v kině. Follow Me, mi připomenulo jak SAW (pasti a úkoly) tak HOSTEL (mučení). Prostředí a atmosféra vězení bylo naprosto dokonalé, nechybělo napětí, jen škoda, že už tady nedošlo k nějaké šťavnaté smrti (nepočítám hledání klíče v břiše mrtvoly, ale scéna to byla skvělá) a jelikož jsem rozmazlený, tak i mučení za mě mohlo být brutálnější, když už teda + tu chyběla nějaká čuňačinka, pěkných holek na párty bylo dost =) Finále (trošku inspirace ve slavném Thrilleru s Douglasem) jsem neprokoukl, nebo spíš jsem ani nechtěl, protože sledování jsem si užíval, relaxoval a bylo mi v celku jedno kdo, co a proč, takže jsem byl mile překvapený, jak to vlastně celé skončilo. Jo, za mě paráda, krásná čtyrečka. (483. hodnocení, Full HD) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dostal ku správnemu snímku - Follow me. Tento námet mám veľmi rád - skupinka ľudí a pred nimi úlohy, ktoré treba plniť, aby sa zachránili. Neskôr však z toho vznikol akýsi krimi mišmaš. Ja som skôr za jednoduchosť a osvedčenú schému na báze nejakého psycho týpka. Záver ale celkom prekvapil. Ale keď si to tak človek spätne prehrá, aj tak príde na to, že to bola len taká nelogická konina. No v tom prvom momente fajn. Privítal by som však drsnejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Dom, v ktorom sú protagonisti uväznení, je ten istý, čo sa objavil vo filme V/H/S (2012), v shorte, kde TI West dokáže svojim novým okom vidieť ducha. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)

Reklama

Reklama