Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (86)

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Novodobá variace na moje milovaný Fincherovo masterpiece The Game. Bohužel v tomhle případě se karty odkrývaj po většinu času až příliš a někdy je to tak průhledný, že hlavní postava by musela být po menší lobotomii, aby nevěděla, o co tu jde. Škoda ... kdyby se ta pointa udržela na uzdě jako v originálu, mohlo to dopadnout o moc líp. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto mohol byť posledný film na ktorý som zašiel do kina pre prvou vlnou kupónovej privatizácie (alebo pandémie nám starším sa to už nejako pletie) ale na moje vlastné šťastie nebol. Nesympatické postavy, vykradnutý dej z iných filmov, bububu Rusko a tak neskutočne nečakaný koniec že prekvapil iba režiséra (samozrejme ani jeho nie, lebo toto čakal asi každý) iba podčiarkli neuveriteľne slabých úvodných 26 minút počas ktorých som mal chuť film vypnúť. Ďalší výstižný komentár grizly007... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytečný film, který vykrádá lepší Escape Room a jediné, co jej mohlo spasit je gore, ale ani toho se téměř divák nedočká. Hlavní hrdina je hvězda sociálních sítí, který rád posouvá hranice, aby získal více followerů a vydá se do Moskvy, kde se dostane do Escape Roomu, který ho i jeho přátele může stát život. Escape Roomy jsou celkem fajn, ale překvapivě se jim režisér věnuje dohromady tak 30 minut a ta omáčka okolo už tak zajímavá není a jediná věc, která film posouvá alespoň do průměru je závěrečné rozuzlení, které je celkem nečekané. Kdo rád podobné filmy, tak by filmu mohl dát šanci, zbytek může mávnout rukou. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí***. 5/10: ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Pěkná parodie na Pewdiepie a všechny tyhle sociální lidi. Není to vůbec špatné, ale o něco více krve a násilí by neuškodilo. Není tam toho moc vidět. Taky je trochu škoda, že když to běželo neustále živě, tak nebyl moc ukázán chat (jenom občas). Každopádně na jeden večer moc fajn podívaná, občas jsem se do toho hezky vžil a nemohl se odtrhnout. 75/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cole Turner je nesympatický frajer, který ve své namyšlenosti přijme nabídku účastnit se únikovky v Moskvě. To samo o sobě by mělo být varující. Půl hodiny se vedou žvásty a Turnerova tlupa si užívá nočního života. Se vstupem do hry to začne být napínavé, hlavně když dojde na střeva ven. Bohužel poměrně brzy se mi podařilo odhalit pointu, kterou mi závěr potvrdil, a tak mi nakonec film nepřišel tak dobrý, jak jsem očekával. 2,5* sice zvedám na celkové 3*, ale jsou opravdu slabé a snímek bych doporučil jen tomu, kdo v podobném žánru nic neviděl. V rámci únikovek je řada daleko lepších snímků, protože... SPOILER - film ze všeho nejvíce připomíná Hru (1997). To jsem si uvědomil v momentě, kdy se železná panna neuzavřela a hrot nevnikl do oka oběti. Pak už si stačilo jen všímat, že gore v přímém záběru se nekoná a krvavé mučení je vždy nějak divákovi skryto, a tak slyší hlavně křik ubožáků. To už by mě bavil kterýkoliv díl SAW více a závěrečná nakládačka na tom moc nezměnila, byť jsem kvůli ní zaokrouhlil hodnocení nahoru. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)
  • Cole (Keegan Allen) využívá ve filmu smyšlenou aplikaci „Upic“, která je v podstatě aplikací spojující YouTube a Instagram. (Lajty)

Reklama

Reklama