Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda se super dvojkou hlavních hrdinů, nebo spíš jedním hrdinou a jedním padouchem. Prvně musím říct, že Donnieho někdo přebitkařil. I když i on měl šanci se několikrát předvést, má už holt svůj věk a Nicholasovy scény byly prostě nej. To, co předváděl s noži, bylo suprový. Roli padoucha si vyloženě užíval. Hezky se na to koukalo, za ty 2 hodiny jsem se vůbec nestihla nudit. Fajn příběh provázela skvělá hudba a akce všeho druhu, takže za mě rozhodně spokojenost. Přeloženo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Název Nou fo, znějící úplně stejně jako ustálená fráze vašeho oblíbeného myšulínského šéfkuchaře v grand hladovém okně U smažené kočky, když mu dojdou drobní hlodavci, plesnivý koriandr nebo masox s expirací v roce 1987, přesně odpovídá duchu této nepoživatiny! Opravdové pořádné fo to nevidělo ani z rychlíku a jedná se tak pouze o další přiblblou, patetickou a nudnou plagiátorskou čínskou sračku s prkenným přemejkapovaným kungfo důchodcem, yen tak tak ještě nekornatějícím a v brýlích, za které by měl okamžitě z posledních sil ukopat xmrti svého vizážistu. Sračku, která moc chtěla být mimo jiné Nelítostným soubojem, ovšem skončila jako Lítostivá pičovina, vyrobená z fenolů a reziduí průmyslových hnojiv, vypouštěných obvykle do Žluté řeky. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri sa už extra originálny nedá byť, napriek tomu je toto zábavná podívaná. Príbeh je jasný, policajti, zrada, pomsta a do toho akcia. Akcie je po menej, ale je obstojná. Donnie už tu nemláti každého rýchlymi päsťami a kopmi, ale na konci sa dočkáme výborného súboja. Hlavný záporák je naopak riadne rýchly a bol by som rád, keby ho ešte v podobných filmoch uvidím, nakoľko s nožom je nezastaviteľný, teda skoro. Kto má chuť na akčnú jednohubku, ktorá je príjemne drsná rozhodne nešlapne vedľa. U mňa za 4*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Skoro jako kdyby se o čtvrtstoletí vrátil čas, nebo jako kdyby se děj filmu odehrával v nějaké alternativní realitě - Hongkong si nerušeně žije ve vlastním specifickém stylu a jeho srdce bije svébytným rytmem. Po nějaké velkočínské propagandě, nebo dokonce po vedoucí úloze pevninské Číny ani stopa, v libozvučné zpěvavé kantonštině občas zazní i nějaké to anglické slůvko, všudypřítomné násilí, korupce, zbraně, drogy, zrada a pomsta, gangsteři a poliši do sebe hlava nehlava řežou a střílí na ulicích... Poctivý oldschoolový nářez v nejlepší tradici hongkongských kriminálních akčňáků, s jednoduchým přímočarým příběhem, opulentní výpravou, bezpočtem skvělých akčních gagů, ukázek bojových dovedností a parádních kaskadérských kousků. Pro otravné šaškování, které mě v obdobných filmech často pije krev, tu nezbyl ani ten nejmenší prostor, všichni aktéři na obou stranách barikády se tváří tvrdě, drsně a nesmlouvavě. A to mám rád. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Raging fire je hongkongska akcna krimi zalezitost v hlavnej ulohe so slavnym Donnie Yenom,na ktorom uz sice vidiet i citit z pohybov,ze vek robi svoje,ale este stale je schopny predviest svoje bojove umenie v plnej krase,nudit sa urcite nebude aj napriek viac ako dvojhodinovej stopazi a film je venovany na pamiatku zosnulemu skvelemu reziserovi Bennymu Chanovi,ktoremu vzdavam poctu a dakujem,no a moje hodnotenie je samozrejme na plnu palbu...:-) ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama