Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Scottova režie je sice jako vždy dynamická a ty jeho kamerové "fígle" opět vypadají dobře, ale scénář je v tomhle případě velmi slabý, a příběh sám o sobě je vlastně jeden velký nesmysl. Wesley Snipes se mi zde vůbec nelíbil (kde je to jeho charisma z Blade serie) a samotný De Niro dostal tak příšernou roli, že to snad ani tvůrci nemohli myslet vážně. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Od Tonyho Scotta jsem viděl docela hodně filmů a všechny se mi zatím líbili.Snad jen kromně DOMINO.Tento film je velmi vydařený a bohužel podceňovaný.Herecké duo s výborným Robertem De Nirem a standartním Wesleyem Snipesem byla celkem štastná volba.Výbornou práci odvedl Hans Zimmer, jelikož hudba v tomto filmu je jak jinak než dokonalá.Myslím, že 75% by si to zasloužilo. ()

Reklama

Dupac 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší je první půlka, De Niro pořád umí zahrát (když chce) narušenou psýchu jako málokdo. A tady je předzvěst jeho maniakálního řádění vážně slibná - postupný rozkol se zaměstnavatelem i bývalou rodinou a sílící posedlost graduje velmi slušně. Zásluhu na tom jistě měla i Scottova režie a Wolskiho kamera (spousta filtrů, jako vždycky), které mě hodně bavily. Ale v tom očekávání vyhroceného finále je zároveň největší slabina tohohle nevyrovnaného filmu, protože scénárista z toho nakonec uplácal dost béčkovou a klišoidní záležitost (vražda, stalking, únos, ...). Ostatní se za tuhle položku ve svojí filmografii rozhodně stydět nemusí (a i ten Snipes hraje na svoje poměry dost sympatickou postavu). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Znám jenom několik málo herců, který dokážou utáhnout celej film od začátku do konce a dostat ho svym výkonem na vyšší level. A mezi takový herce patří rozhodně Robert De Niro. Sice třeba ve srovnání s Taxikářem tady hrál tak na půl plynu, ale na film to bohatě stačilo. Wesley Snipes měl tehdy taky zrovna nějaký lepší období, takže odehrál svou roli celkem se ctí. Trochu mě zklamalo, že moji oblíbenci Richard Riehle a John Carroll Lynch se ve filmu ukázali dohromady asi tak na 10 vteřin. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Od Tonyho som čakal viac. Nie je to zlé, slušný príbeh a fajn herci (potešil hlavne Wesley), ale kedže sa jedná o Thriller, čakal som viac. Atmosféra dosť slabá a navyše mi to prišlo dosť naťahované. Koniec bol fajn, vlastne najlepší s celého filmu, ale čakať naňho skoro celý film, to aj ten Baseball bol zábavnejší, ktorému vôbec nerozumiem. 60% - 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama