Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

oLí 

všechny recenze uživatele

No tak určitě! A z probdělý noci plný vlhkýho fantazírování ho nad ránem vyrušila z kohoutku kapající voda a z návratu do reality svý ubohý existence si to šel hodit, nebo co to jako ku*va mělo znamenat ??! To mě chtěli nasrat, nebo to měly bejt nějaký scénáristicko-režisérský uber kejkle tohleto ?!! Španělský thrillery mám rád, můžu mít rád i přehnaný, nepravděpodobný příběhy a klidně si oblíbím postavy nejrůznějších charakterů, ale co mělo znamenat sledování tohohle zmrdsonskýho kripla? Který je zezačátku vykreslován jako chudáček a politováníhodná obět systému pak rozjíždí hru, která je s ubíhající stopáží čím dál větší kopa hoven. To je fakt, jak kdyby si to celé vysnil a všichni okolo v jeho hře byli naprostí idioti, svým chováním úplně nesmyslně neuvěřitelné postavy a celý děj. Kdyby měl alespoň zdatný protivníky, ať taky svině, nebo alespoň trochu přijatelný živý charaktery tak ok, nebyl bych asi tak extrémně kritickej a tu hru si klidně užil a hlavně bych věřil, že tvůrci tou konfrontací třeba chtějí něco říct, že to má alespoň nějakou myšlenku... ale tohle je bullshit. Totální. Byť fakt dobře natočenej, to zas jo, ať jen nekritizuji. Čím víc o tom přemýšlím, tím víc mám pocit, že si autoři z diváků udělali dobrý den a mají je za debily. 2/10 WTF... ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Trochu mě film připomínal Zatímco spíš s Luisem Tosarem, tam byla hlavní postava taky hajzlík převlečenej za kamaráda. Holt, když se posere můj sladkej život, tak se ho snažím dojebat i ostatním. Z toho důvodu se na film nedívá moc dobře, navíc když záporákovi všechno vychází. Do kategorie psychologickejch thrillerů to sedí dokonale a tenhle žánr španělé umí. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Španělé měli vždycky tendenci točit filmy o podivných lidských choutkách a úchylnostech a dávat tomu velkolepý rozměr. A Hogar není výjimkou. Je zajímavé mít po dlouhé době za hlavní postavu neskutečnýho sráče, kterej si sice chce akorát plnit své vlastní malé sny a fantazie, ale v reálu je to něco, co se fakt nedělá a dá se považovat za necitlivé zvěrstvo. Natočeno je to svižně bez cavyků a tradičně ukecaných dialogů. Velkým minusem je tady ale to, že chlapovi vychází všechno až moc dobře a španělská přehnanost je tu fakt cítit na sto honů. Tím pádem jsou i některé zdejší postavy spíše debilní, ale když to budete brát s rezervou, věřím, že zážitek bude nadprůměrný. S tím přirovnáním k Parazitovi bych ale byla opatrnější. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netflix má Španělsko asi hodně rád. Docela na mě totiž ty španělsky mluvící filmy sype a musím říct, že s nimi jde docela úspěch. Kde jsem doma je takový lehce špionážní, lehce stalkerský thriller, o kterém nevíte, co si myslet, dokud nenastane posledních pár minut a on Vám se vší parádou rozkreje svoje karty. Dlouho jsem podobný film neviděl a v tomto případě jsem byl mile spokojen. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je-li jeden na pracáku a musí celé dny vysedávat v holobytě se škaredým otylým frackem a věčně pičující starou, není divu, že se úchylí k nějakému tomu rozptýlení. A tenhle slizáček rozjel svůj obsedantně sociopatický plán pěkně naprudko. Sice trochu přitažené za los vlasos a některé ty psychokonstrukty vycházejí až zázračně, nicméně exekuce výborná, herci skvělí a funí to vpřed jako dobře rozzuřený koridový skot. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama