Reklama

Reklama

Půjčovna masa: Nové pouzdro

  • Japonsko Altered Carbon: Resleeved
Trailer
Japonsko, 2020, 74 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs musí na planetě Latimer ochránit tatérku a zároveň vyšetřit smrt šéfa jakuzy spolu se seriózním členem KJRN. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Videl som Altered Carbon obe série s titulkami a teraz sa chystám s dabingom, tak som si ako predkrm dal tento v podstate "kraťas", keďže je to na úrovni jednej dlhšej epizódy. Tam, kde to pokrivkáva v príbehu (keďže je to krátke), tam to snímok doháňa v brutálnosti (chodbová scéna fantastická). Jasné, že to viac menej len parazituje na značke, ale ide to snímku celkom dobre. Dokonca ani cellshadovaná animácia, ktorá niektorým nesadla, nebola u mňa problém, pretože mi pripomenula prvú časť Appleseedu, takže ja som bol spokojný a ďalšie dobrodružstvo by som si dal. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Perfektní animace. Škoda, že se takové filmy nedělaly za mého dětství. To bych z nich měl oči navrch hlavy. Příběh je v tomto filmu v podstatě vedlejší. Je to prostě podívaná, a to vůbec není málo. „Pusťte mě, chci pryč z téhle planety!“ Ta holka mi mluvila z duše. Taky bych chtěl pryč z tohohle, no jak to říct slušně? Z tohohle Latimeru! ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Fajn animák od Netflixu, který fanoušky první hrané série Altered Carbon asi mírně potěší, ale na druhou stranu se nejedná o nějakou průlomovou podívanou. Českou lokalizaci jsem uvítal, Filip Švarc dabující Takeshiho mi nejdříve přišel přinejmenším podivný, ale s postupem času mi to přestalo vadit. A na konci se mi to vlastně už líbilo :) Zápletka nepřináší nic nového, tady se tvůrci moc nepřetrhli (což zamrzí). S čím snímek boduje na plné čáře, tak to je animace (nestandardní, ale okouzlující styl) plus akční scény, kde se s krví rozhodně nešetří. A hlavně to má jen něco málo přes 70 minut, takže to rychle uteče. Prostě slušná jednohubka. Za mě 6/10 ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Po špatné druhé sérii je tenhle animák balzám na duši. Dost mě to celé bavilo Sice je to tak trošku vytrhlé ze světa, který je v obou řadách seriálu, ale nevadí to. Příběh není složitý a závěrečné odhalení není kdo ví jaké, ale je tomu uzpůsobená délka a to je dobře. Akce je krvavá, mohla být určitě přehlednější. Takeshi je zde 100x více Takeshim než v celé druhé řadě seriálu. A ostatní postavy i když nejsou živé taky baví. 80 procent za fajn výplň. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hra od Telltale s úmorně dlouhou finální rvačkou, neochotně zapadající mytologií a téměř nulovým citovým zainvestováním do nových postav. Takeshi by měl být stejný jako na začátku seriálu, bohužel nekonzistentnost jeho chování v porovnání s oběma sezónami je nepřehlédnutelná. Žasnu nad tím, jak rychle dokázali tvůrci zabít univerzum, které mělo po první sezóně nakročeno k dlouholetému diváckému kultu. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama