Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přestože seriál nabízí mnoho lákavých prvků – osidlování nového světa, konflikt mezi věřícími a ateisty, androidy a jejich lidskost – neoslovilo mě to tak, jak jsem čekal. Jako by tomu chybělo kvalitnější lepidlo. Ani mi nevadilo to, že mé sympatie se neustále přesouvaly od jedné postavy k druhé. Vadily mi ty neustálé hádky a osočování z toho či tamtoho a nedotažené zápletky. Škoda, že jsme se nepodívali do tropického pásu, aspoň bych na chvíli utekl těm šedým a modrým filtrům. Trochu tomu taky možná škodí, že je tu až příliš cítit režisérův Prometheus. Druhé sérii, pokud bude, možná dám šanci. (1 331.) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slaby priemer, ktory, az na sceny ked sa "matka" premeni na nekromancera posobi dost lacno. Cas medzi tymito scenami sa vyplna len socialnymi rozhovormi medzi detmi a androidmi. Ano, obcas su zaujimave, vacsinou vsak dost nudia. Ocakavania som mal znacne, z dovodu, ze mnoho ludi tvrdilo, ze ma tento film nieco spolocne z Prometheom....NEMA. Rozhodne ziadna z epizod, ktore som videl by som sa neodvazil k nemu prirovnat. Okrem piatej, nadpriemernej epizody, som ako divak pri kazdej dalsej ocakaval nieco...chytlave a nedockal som sa. Ako celok slaby priemer s mizernym zaverecnymi dielom. Samozrejme z mojho pohladu. Neodporucam. Ak pride druha seria, uvidim, ci zmenia sceneriu a nebude to vyzerat ako nudna TV inscenacia s biednymi kulisami. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! ---Môžu obsahovať stopové prvky SPOILEROV--- Počas úvodných epizód som nad dejom ktorý napredoval slimačím tempom lámal palicu aj ja ale treba povedať že posledná epizóda otvorila množstvo dvier cez ktoré sa seriál môže uberať a tak ostáva dúfať že nakoniec autori otvoria tie správne. Rukopis Ridleyho Scotta je čitateľný, z môjho pohľadu Raised by Wolves nie je seriálom ktorý by mi doslova vyrazil dych (skôr naopak najmä v úvode ma sklamal) ale rozhodne má potenciál stať sa obrovským prekvapením...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raised by Wolves měl být konečně ten velký must see seriál HBO MAX, už jen kvůli tomu, že jméno Ridley Scott pořád ještě něco znamená. Nepřekvapivě to tak úplně nedopadlo, ačkoliv se samozřejmě najde početná skupina stoupenců seriálu. Já jim to přeju, ale rozhodně jím nejsem. Vlastně jsem se až do konce nemohl rozhodnout (první sezónu jsem sledoval s velkými přestávkami půl roku), jestli koukám na skutečně drahý a velkolepý seriál, nebo to celé natočili komorně v kulisách se zeleným plátnem, s rozdílem pokročilých filmových kamer, které kabelovky nepoužívají. Ale co vím jistě, že jsem se minimálně půlkou řady citelně pronudil a zpátky do sedla mě vrátil až poslední, pravděpodobně nejpovedenější, díl, který samozřejmě zásadně láká na dvojku. A pokud bude za dostatečně dlouhou dobu, tak se do ní snad nakonec pustím...PS : Travis Fimmel hraje zase Ragnara :D ... 60% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehodnoceno po shlédnutí druhé série. Druhá řada  je po vizuální stránce lepší a akčnější, ale mění se v naprostou hloupost. První řada byla taková temnější, nejde o to, že divák ani nechápe o co tam jde, ale závěr druhé řady mě přišel na dobrou sci-fi hodně ujetý co bych řadil spíše do fantasy až do comiksu. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama