Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc Spector pronásleduje zločince Harrowa a musí vyřešit svoje spory s Laylou a Stevenem Grantem. (Disney+)

Recenze (36)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zde chybělo to zmatené psychologično, které bylo tak bravurně zvládnuté v prvních dvou dílech. Nyní se seriál očividně přiklání k čistokrevné komiksové zábavě, a i když je zde akce mnohem víc, pořád si říkám, že styl prvních dvou dílů mi přeci jen k srdci přirostl více. Uvidíme, kam se pohne nadcházející díl, ale tak trochu tuším, že oním typicky Marvelovským směrem. Doufám ovšem, že Stevena uvidíme častěji, svým zmateným já v moonknight obleku si mě prostě získal. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půle seriálu je za námi a až teprve teď to začíná působit, jakože by se mi to mohlo i líbit. A po dvou dílech, kde mi to nesedělo, hlásím spokojenost. Příběhově to válí neskutečný obrátky a až příjemně jsem překvapený jak oproti klasickému MCU to má velkou snahu odvykládat komplexní příběh, kdy pořád věřím, že mají ještě pár příběhových klíček v rukávu. Celá epizodní archa se odehrává v Egyptě, což zase krásně pomáhá příběhu a s zdejší atmosférou se daří více nasát tu mystickou schránku. Přestože úvod, kdy Steven vyřídí hrstku zlodějíčků ještě není úplně ono, tak choreografie je tam epesní s krásný příslib celé epizodě. Druhá znamenitá situace je s bohy, kde se nám dává patřičný background postavě Konsua, o němž zatím víme žalu málo. No a pak samozřejmě konfrontace na závěr, kdy se poprvé pracuje naplno s naším novým hrdinou, krásně vidíme kostým schopnosti, zkrátka standard na který jsme u MCU hrdiny zvyklí. Nepříjemný střih je minulostí, nepůsobí to chaoticky a konečně mě to celé bavilo! ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesun do Káhiry se mi moc nelíbil. A vlastně si říkám, o čem to celé je. Honí se tady za zlatým míčkem a celkově to moc nedává smysl a hlavně to ve mně neprobuzuje nějaký zájem o to sledovat seriál nadále a s větším potěšením. I ty efekty jsou nějaké slabší, nevím, zda je to rozpočtem, nebo odlišným týmem. Ale něco je na seriálu hrozně podivné. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak rychle klesá kvalita tohohle seriálu :). Tématika Egypta mě osobně nijak neoslovuje, Ethan Hawk je ve své roli tuctový a způsob, jakým je tenhle díl natočený, nedává moc důvodů k vyskakování do stropu (jak je již v Holywoodu zvykem, ve střižně sedí epileptik, takže akční scény jsou totálně nepřehledné). Samotná postava Moonknighta nemá moc čím zaujmout. Hororový nádech prvního dílu je fuč a co se komediální roviny týče, ta neexistuje. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se věnujeme schíze varianta “B” a hned to vypadá mnohem lépe. “B” se totiž normálně baví se “zobákem” a děj nemá hluchá místa a zmatené náhodné scény. Vidíme v praxi jak funguje zmiňované “avatarství” a karty jsou na stole (na tajemno se už nehraje). O to víc za to iritují infantilní vstupy verze “A”. Na víc než průměr, ale hodnocení vylézt nemůže (jako opravdu tlupa Bohů nevidí co “ten-co-si-vycpává-boty-skleničkama” dělá? A hlavně… jak to, že on si může vykecávat s Bohy jen tak bez “avatarování” jiným Bohem?). Prostě koncept jako celek, je až moc debilní na nadprůměr. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (27)

  • Eset byla v egyptské mytologii od Střední říše bohyní všech zemřelých, od Pozdní doby téměř všeobjímající univerzální bohyní. Zpravidla je zobrazována v podobě mladé ženy s pokrývkou hlavy v podobě hieroglyfického znaku pro „trůn“. (Kubaaa97)
  • Eset byla poprvé zmíněna v sešitu „Young Allies #19“ z května 1944. Poprvé se v komiksech ale objevila až o více než 30 let později v sešitu „Thor #239“ z června 1975. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama