Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (135)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava mile překvapila. Robert Patrick jako hlava motorkářského gangu byl dokonalé překvapení. Děj filmu za to tolik neuchvátil (řekněme, že hodnocení 4 je spíš takové 3,5). Ze začátku nudné, ke konci debilní. Jako proč sexy 40ka dobrovolně trtká se 70ti letou fosílií nepochopím. Scénaristické zvěrstvo. Ani nevím proč vlastně dávám nadprůměr, když to takhle sumarizuju nahlas.  No nic. Co vše ale vynahrazuje je akce. Dokonale natočená a je jí relativně dost. To že se nešetří krví také pomáhá… ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal jsem zručně natočenou, sympatickou jízdu, řízlou devadesátkovým stylem akčních velkofilmů (starý dobrý Golden Eye), která baví, je přímočará bez zbytečných twistů, nesnaží se být trapně cool za každou cenu + má Meggie Q a tu je opravdu radost sledovat + on jí to člověk i věří- narozdíl od jiných akčních holek. Nojo, davá to smysl, když to měl pod taktovkou Cambell. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Cože? Můj oblíbený cool nigga Samuel L. a magická velekráska Maggie Q spolu v jednom filmu?? A dokonce ve výpravném velkofilmovém béčku o nájemných zabijácích??? Tak takovéhle anotace mi znějí jako rajská hudba. A byla to opravdu rozkoš, dívat se na mou letitou oblíbenkyni konečně v pořádné a navíc hlavní roli, kterou jsem jí přál už minimálně od Priesta. Sice mi poněkud neseděla skutečnost, že subtilní křehotinka s postavou patnáctileté gymnastky si v rozporu s fyzikálními zákony podává o hlavu větší stokilové řízky, no ale na druhou stranu kdo by to v tomhle žánru řešil, že jo. To samý platí o Patrickově motorkářským gangu, rajzujícím si lážo plážo po Vietnamu. Mimochodem takhle si Američani opravdu představujou Vietnam? Svatá prostato... no nic. Každopádně ale namísto Keatona měli k Maggii obsadit někoho minimálně o sto let mladšího, kdo nemá fejs vrásčitej jako varan, i když ten jeho distingovaný charm mě taky celkem bavil. A mohli si odpustit ten pitomej uslintanej patos ke konci. A Maggie měla bejt míň zranitelná, její postava se měla pojmout víc comicsově. A neměli ji tak bestiálně opižlat. Takže i ta moje čtvrtá hvězda je možná malinko nadhodnocená, když nad tím teď tak přemýšlím. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je super vidět, že skoro 80 letý Martin Campell má řemeslo pořád v paži, na druhou stranu je trochu smutné, že právě tento dědula natočil nejlepší akčňak s ženskou hrdinkou, co jsem viděl tak od Atomic Blonde. Film má ve své podstatě jen dvě chyby. Tou první je menší porce akce. To zamrzí o to víc, vzhledem k tomu, že je parádní a ve chvíli, kdy Maggie Q někoho likviduje je radost se dívat i díky příjemnému zobrazení násilí. Druhé negativum je pak celkově slabší závěr, který není úplně uspokojující. Jinak je to výborná, trochu pomalejší žánrovka, kde potěší akční scény i parádní herci. Zvláště staří pardálové se zde vyloženě bavili a Keaton nikdy nebyl víc cool. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama