Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (135)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně a rutinně natočeno, koneckonců Martin Campbell není žádný amatér a tento žánr mu rozhodně není cizí. Má to sice překvapivě dost hluchých míst a sedmdesátiletý Michael Keaton, byť hraje dobře, mi do role  vůbec neseděl, ale jinak to má i vtip, Maggie je skvělá jako vždy, jakož i stále zábavný Samuel L. Jackson a kamera a režie je prostě velmi dobrý standard, což se týká i rozumného střihu. Zaplaťpánbůh aspoň za to. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal jsem zručně natočenou, sympatickou jízdu, řízlou devadesátkovým stylem akčních velkofilmů (starý dobrý Golden Eye), která baví, je přímočará bez zbytečných twistů, nesnaží se být trapně cool za každou cenu + má Meggie Q a tu je opravdu radost sledovat + on jí to člověk i věří- narozdíl od jiných akčních holek. Nojo, davá to smysl, když to měl pod taktovkou Cambell. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nikto nie je taký hluchý ako tí, ktorí nechcú počúvať.“ Výborné akčné scény, v niektorých prípadoch dokonca aj nápadité (požiarna hadica), ale mimo nich ma film vôbec nebavil. Robert Wenk scenáristicky zaspal niekedy v 80. rokoch, ale tentoraz to už nie je pochvala. Herecky nabúchané hviezdami rokov minulých, až sa mi chce povedať, že je to také Expendables 3.5 na čele so stále ohybnou Maggie Q. 40 % P.S.: Palec hore dávam Michaelovi Keatonovi a jeho kaskadérom :)) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je über sexy Jane Wick as a Protégé! Martin Campbell má za sebou Casíno Royale, Zlaté Oko, Zorra i Foreignera, takže není úplně obyčejný akční rutinér a doručil sympatickou akční jízdu, která příběhově nepřináší nic moc nového do žánru, ale zároveň nedělá akčnímu žánru ostudu a z těch posledních Female Assassin Hero mě Protégé bavilo nejvíc, uvidíme, co na to Kate? Překvapila mě Maggie Q, která má nejen sex appealu na rozdávání, ale zároveň i dobře hraje a v akci není žádné nemehlo, v čemž mě překvapil i Michael Keaton, který si záporáka zase a opět užívá a tyhle jejich vzájemné střety jsou slušné. Twist Kill me or Fuck me je vyloženě výbornéj. Krom herců potěší i parádní vizuál, skvělá přehledná kamera, slušná akce, kde mě nejvíc potěšilo šťavnaté Rko- krve je tu na Americké poměry k mému uspokojení dostatek, takže za mne byť jednoduchá, tak dostatečně zábavná akční jednohubka, v kterou jsem rozhodně před zhlédnutím nedoufal. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 1/5, Herci 4/5. 7/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Už se rozhodněte, zabte mě, nebo ojeďte.- Tedy Maggie Q zraje jako víno a k tomu má pohyby lovící kočky. Snad i proto a nejen mně jedna scéna evokovala střet Batmana s Catwoman. Svižný akční thriller s pěkným vizuálem a herci, na něž je radost pohledět. Tedy R. Patrick se poněkud spravil, ale stejně jsem měl na mysli hlavně M. Keatona. Samozřejmě S. L. Jackson nikdy nezklame a jeho rozhovor na téma zlo je nenucený a při tom lehce mrazivý. Já se nebudu dohadovat, že v rámci žánru nepřináší film nic nového a převratného, protože už jeho název napovídá, o čem bude. Některé scény jsou skvělé a není jich málo. Hned úvodní u bazénu navnadí, scéna s malou Aničkou, které předchází masakr, to dorazí. Závěr beru jako poškádlení diváka - opravdu vše skončilo tak, jak se zdá v letmém posledním záběru? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno