Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (241)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ono to urcite nebude kultovy film, ze jo, ba dokonca nepojde ani  o film roku. V zaplave filmoveho mainstreamu /Tchory, Avengers 2012, 2015 atd, Kapitan Panama, Kostarika ci Honduras ci jaxa ten stat volal/ ide vsak o sympaticky film zo zimneho prostredia. Ktory je najlepsie sledovat, ked je vonku plno nakydaneho snehu a najlepsie  minus 15 az minus 20. Stary Dedo Neeson /Mezi nahrobnymi kameny, 96 hodin, Temny Rytir Povstal/ este na stare kolena akciu zvlada, reziserovi hensleighovi /Smrt Zabijaka 2011/ sa podarilo ukecat i Lorenca HoriacuRybu /Matrix 1999, Atentat v Ambassadoru/ + par dalsich hercov. K subjektivnemu vysokemu hodnoteniu dopomohol aj ten fakt, ze milujem kamiony  a vlaky. Vlakov nebolo, tak aspon tie kamiony som si rad pozrel   : 74 % ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Lepší příliš nepřemýšlet nad tím, že se chování ledu stejně jako řada dalších věcí podřizuje vůli scénáristů. Jako pohodové akční béčko to funguje dobře a až na pár nehezkých CGI momentů to vizuálně šlape, drží si to tempo, napětí a zájem diváka o postavy. Plus samozřejmě to neokoukané prostředí zamrzlého kanadského Winnipegu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Doba kdy byl Liam Neeson, takovou akční jistotou je docela dlouho pryč, ale pořád má tolik charismatu, že dokáže utáhnout i na oko naprosto banální příběhy. Něco takového jsem očekával i do Mrazivé pasti, jen tentokrát jsem tomu věřil o trochu více, díky neokoukanému tématu. Bohužel Mrazivá past nefunguje prakticky v žádném směru. Liam je sám o sobě unavený a znuděný, takže filmu jeho přítomnost nijak nepomáhá. Bohužel on sám je tou nejmenší přítěží. Tou největší je samotný režisér, který z chabé, ale pro akční film dostačující historky, nedokáže vytáhnout vůbec nic. Postavy jsou nudné až otravné, zvraty podivné a akční scény nejen, že špatně vypadají, ale chybí jim jakýkoliv šmrnc a celé to na mě působilo jako akční film, který běží odpoledne v televizi a pokud bych vyškrtnul Neesona a pár známých ksichtů, vše tomu nasvědčuje. Mrazivá past je tak jeden z nejhorších akčních filmů, za poslední dobu a prakticky všechny rychlokvašky na Netflixu, vychází lépe, protože v nich vždy byla alespoň nějaká zajímavá scéna. Zde není vůbec nic ani pitomej sexy záběr na jeden z použitých kamionů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už se na to Liame vyprdni. V sedmdesáti už nemůže být takový drsňák a hrát role určené mladým klukům. Na druhou stranu ti patří díky za vyobrazení zajímavé cesty, o které jsem nikdy neslyšel. Ze začátku filmu jsem byl pln očekávání, protože úvod (až na přemrštěné scény s Liamem) sliboval nadhled se špetkou vtipu. Bohužel se od prvních nesnází všechny náznaky rozplynuly a zbylo jen hloupé béčko. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu, že je již mnoho lidí z typických neesonovek otrávených, ale mně konkrétně Mrazivá past dost sedla, ba dokonce i víc, než nedávná návštěva mexických hranic. Více bych to nehrotil, kdo někdy viděl nějakou neesonovku od 96ti hodin, přesně ví, co dostane a kdo ne, tak ten se pravděpodobně vyhne i tomuhle. Jen musím zdůraznit, že Laurence Fishburne je tu hrozně cool, ač ne tak dlouho a že Matta McCoye jsem naposled viděl snad v Policejní akademii. Kino na druhou stranu není nutné, ale uděláte radost distributorovi, na Netflix to jde pouze v USA. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout jiných typů kamionu Kenworth, a to například v cca 2/3 filmu, kdy kamiony vyjíždí ze zmrzlého jezera do kopců a jsou pronásledovány skůtry a SUV – zde to jsou starší typy. A naopak při jízdě po druhém zmrzlém jezeře jsou to již o generaci novější typy s výrazně jinými předními světly. (Pazdi)
  • Natáčení filmu probíhalo v kanadské provincii Manitoba. (SONY_)

Reklama

Reklama