Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení! Nikdy bych to dle trailerů neodhadl, ale Španělé natočili neskutečně adrenalinem našlapaný akční film se vším všudy! Jasně, příběh točicí se kolem motivu pomsty už byl zfilmován milionkrát, příběh nemá čím překvapit, scénář připomíná spíše pěkně děravý cedník...ALE....Zábavu, s níž film vyrukoval, tu přehlížet fakt nemůžu. Hlavní hrdina neskutečný bad-ass, vůbec ho neznám, ale slovo charisma mu fakt cizí není. Akce špičková, fakt precizní, ať už po stránce choreografické, tak i směsice různých nápadů (kde jinde člověk sakra vidí použití hlavové opěrky z auta jako smrticí zbraň :D). Prostředí Barcelony taktéž zaujalo. No a na tu čtvrtou hvězdu to vytahuje absolutně nepřekonaný úhlavní antagonista, luxusní výkon z jeho strany podpořený nezapomenutelnými hláškami. Jako John Wick a Equalizer třeba komplexnější, ale za mě třeba lepší o půlhvězdu než Nobody z tohohle roku. 7,5/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Docela přirovnání k Johnu Wickovi sedí, rozhodně tedy počtem headshotů + celkovým bodycountem, inicializací zápletky a především přehlednou, efektní i efektivní, nápaditě choreografovanou akcí (bitka na záchodě!), kontaktní i přestřelkovou. Škoda proto, že se slušně rozjetý scénář zadrhne nepodloženou starostí o mladého delikventa a hloupou překombinovaností, přičemž i samotná vybíjená předvede své nejlepší v prvních "levelech", dál už se často nadbytečně natahuje zhovadilým nabíháním protivníků po jednom. Jo a Andrea Duro má sice půvabnou tvářičku, ale souboje na tělo a drsňácké pózy jí dvakrát neuvěříte. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jsem fanatik, blázen a vášnivej fanda akčních béček v podstatě od kolíbky, proto vyštípnu pouze jediný. Akční film (kor béčko) nepotřebuje žádnou vyšší dívčí, žádnej zábal s názvem IQ ani žádnou extra top logiku. Všeobecně akční film má sloužit pro totální vypnutí palice, pohodlný usednutí do měkkýho s kopytama nahoře, do ruky lahvový a bav se kurva! A tohle vše Xtremo do prdele splňovalo! 90% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tupá střílečka a mlátička  s motivem pomsty obšlehlému z jiných tupých stříleček a mlátiček. Nicméně tvůrcům budiž přičteno ke cti, že přesně to chtěli natočit a povedlo se jim to. Film má švih, sympatického hlavního hrdinu, neodmyslitelnou krásku, groteskního padoucha a samozřejmě mraky akce, na které to celé stojí. Za mě je nej scéna ze servisu, kde to ústřední klaďák, krosí šroubovákem, flexou či heverem. Poctivé béčko se vším, co k tomu patří. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu poctivá španělská mlátička na francouzský způsob, na tu druhou jsem už zkrátka nastavený tak, že mi podobná béčka už úplně nestačí, pokud nenabídnou vyloženě prvotřidní akci. Nakonec z toho vylezla typická spotřební netflixárna, u jejíž sledování jsem netrpěl tak jako u nedávného Posledního žoldáka s JCVD, ale ani to nemůžu extra doporučit. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama