Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Óscar Janeda jako charismatický šéf zločineckého kartelu převezme organizaci svého otce a hodlá expandovat dál. Jenže znáte to, někdo nebyl zabit pořádně jak měl a vrací se s plánem pomsty. Nijak scénaristicky dokonalé, nebo překvapivé, ale živelné a namakané souboje, akční choreografie je špičková, stejně tak herecký výkon Janedy jako záporáka nemá chybu. Film má dynamickou kameru hudbu, solidní herecké obsazení ve vedlejších rolích. Sympatická řežba, kde kvůli hlavnímu herci a někdy překvapivě řešeným soubojům přihazuji hvězdu navíc. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nadupaná španielska variácia Johna Wicka, v ktorej sa nikto s nikým nevybavuje a všetko sa rieši štýlom: Tam kde nie je človek, tam nie je ani problém. Jednoduchý a nie príliš zaujímavý príbeh plne vynahrádza množstvo drsnej a kvalitne spracovanej akcie, ktorá je miestami naozaj až príliš podobná Wickovi (súboje 1 versus mnoho protivníkov; krátke rýchle a účinné likvidácie; používanie netypických predmetov na boj, minimum high kickov ktoré sú v reálnych bitkách menej účinné). S hercami som nemal problém-hlavný záporák je solídny magor, hlavný klaďas je drsný ako šmirgel a ženská hrdinka bola veľmi sympatická. Prakticky nemám filmu čo vytknúť a aj keď Wick alebo napr. aj tohtoročný Nikto (2021) boli asi ešte o kúsok lepšie, tak Španieli potešili a aj bez veľkej marketingovej kampane alebo hereckých hviezd natočili výborný akčný film. Slabších 5* a 90% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu poctivá španělská mlátička na francouzský způsob, na tu druhou jsem už zkrátka nastavený tak, že mi podobná béčka už úplně nestačí, pokud nenabídnou vyloženě prvotřidní akci. Nakonec z toho vylezla typická spotřební netflixárna, u jejíž sledování jsem netrpěl tak jako u nedávného Posledního žoldáka s JCVD, ale ani to nemůžu extra doporučit. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další   badassovský film v řadě a opět vcelku povedený. Španělsko mám v poslední době zafixované jako hájemství zdařilých thrillerů a hororů, ale jak vidno ani v akčním žánru se zdejší kinematografie neztrácí.  Zradili ho, zabili ho (špatně) a tak se vrací, aby se pomstil. Otřepané téma, které ale je-li podávané s gustem se nikdy neomrzí.  Ač je akce, zde zejména bojové umění, přestřelená, tak spíš připomíná poctivá akční béčka devadesátek než dnes populární až komiksem nasáklé "wickárny".  Krutosti a jisté pokleslosti se pak  Xtremo nijak  nevyhýbá, a tak tu umírají i nevinní, děti nevyjímaje. Kdo toto nemá rád, patrně to nevydýchá. Bitky jsou pak pochopitelně středobodem všeho a jsou svižné a funkční. Obzvlášť řezanice v garáži s různými nástroji i  součástmi karosérie se povedla. Jen to finále s katanami  mohlo být lepší a lépe skrývat nedostatky  všech zúčastněných. Silná trojka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Docela přirovnání k Johnu Wickovi sedí, rozhodně tedy počtem headshotů + celkovým bodycountem, inicializací zápletky a především přehlednou, efektní i efektivní, nápaditě choreografovanou akcí (bitka na záchodě!), kontaktní i přestřelkovou. Škoda proto, že se slušně rozjetý scénář zadrhne nepodloženou starostí o mladého delikventa a hloupou překombinovaností, přičemž i samotná vybíjená předvede své nejlepší v prvních "levelech", dál už se často nadbytečně natahuje zhovadilým nabíháním protivníků po jednom. Jo a Andrea Duro má sice půvabnou tvářičku, ale souboje na tělo a drsňácké pózy jí dvakrát neuvěříte. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama