Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že film je zase o hrdinech s nadpřirozenejma schopnostma, tak ten film hlavně ve svý druhý půlce je vesměs koukatelnej.Proč v druhý půlce?Autoři prvních čtyřicet minut hrajou na nevýraznou strunu, nenavoděj atmošku, abyste prostě cítili s Foxxem,že mu unesli dceru,a ten začátek prostě nešlape jak má.Samozřejmě trikově v pořádku,Netflix občas práskne do filmu prachy,ale nějak se mu nedaří točit fakt nadprůměrný bijáky.Začínám bejt na slovo VOD , a na slovo seriál dost alergickej.takže ted´ mám už slova tři.To třetí uhodnete podle mýho skromnýho profilu.50%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílo z dílny Netflixu. Ten letos válí, protože většina filmů je právě z tohoto streamovacího giganta. A i zde nám přináší originální dílo, kdy v hlavních rolích hrají výborní Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt (toho extra rád opět vidím v nějakém filmu). Příběh je dobře vymyšlen, akce šlape na jedničku a je z toho zábavná podívaná. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Ten nápad je prostej a jenduchej. Prostě a jenduše geniální. Vem si pilulku, budeš mít na pět minut nějakou schopnost. Má to ale háček. Nemůžeš si vybrat. Nevíš, co se stane. A tím pádem nastane problém. Navíc se s tím obchoduje jako s drogama, takže žádná sranda. Dobře natočeno, dobře zahráno, dobrý soundtrack (poslouchám pouze ve filmech, když se to tam hodí). Vadila mi jenom jedna věc. Co má pan policajt. Až moc se mu to hodilo do krámu. Ve filmu se stále něco dělo, stopáž je skvělá, ale nemohu se ubránit dojmu určité sterility. Vůbec se nepracuje s postavami. Moc se o nich nedozvíme. Jinak spokojenost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad super,akce ve většině případů taky povedená,ale jako celek Project Power svůj potenciál nenaplnil.Po scénaristické stránce sice kulhá méně než třeba Old Guard a nesnaží se o žádné filozofování,ale nedokáže nabídnout nic navíc.Jako jednohubka to ovšem - podobně jako většina posledních Netflix filmů - celkem slušně zabaví.Bohužel ale jen na jedno podívání...60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po traileru jsem čekal stylovou a celkem nabušenou blbinu, nakonec jsem ale dostal spíš tu blbinu. Tvůrci se sice snaží, aby byl Projekt Power za všech okolností cool, vlastně se jim to ale daří jen v případě Jamieho Foxxe, Josepha Gordona-Levitta a solidního vizuálu. Ten zbytek je totiž poměrně nudný béčkový slepenec s na mě už až příliš jednoduchým a tupým příběhem. Když dojde na akci, které tu dle mého zase tolik není, tak je fajn a odsýpá, jakmile se ovšem řeší něco jiného, je to dost jalové. Rádoby cool hlášky nefungují, dialogy a vztahy mezi postavami už také jednodušší být nemohly, bolestivě tu chybí pořádný záporák a Dominique Fishback už asi nikdy víc vidět nepotřebuji. Celý námět a slibný svět mi pak vlastně přijde vytěžěn tak napůl, ulice New Orleans jsou tu pořád prakticky prázdné a celkově jsem měl pocit, že se koukám spíš na pilot seriálu, v němž režie šetřila dolary jen na několik hezčích scén. Old Guard bylo sice ještě o stupeň nudnější a pitomější, i přesto šlo ale z tohoto superhrdinského béčka vymáčknout mnohem zábavnější snímek. Ani tato letní popcornovka se Netflixu úplně nepovedla. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)
  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)

Reklama

Reklama