Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaná slibovaná pecka z Netflixu (díky bohu za něj, v kinech se už měsíc nic nehraje a bez Netflixu bychom tady umřeli nudou) je tady a ve výsledku je to spíše jen lepší průměr, ale určitě to není takový průser, jak zdejší “odborníci” tvrdí. Hlavní herecké trio je pohodářské a hezky k sobě pasujou, tempo je svižné a nenudí ani chvíli, akce je dostatek a občas je i hezčí gore. Kamera je místy trochu zmatečná, ale žádná tragédie. Bonusové body si film připisuje zejména za originální nápad, protože pilulky, které dávají random superschopnosti jsme na plátně ještě neviděli. Je to hodně kreativní téma, na kterém se mohli filmaři vyřádit a spojení “fantazii se meze nekladou” zde platí dvojnásob, viděli jsme nejrůznější schopnosti od kamufláže, ledu, ohně, tlakových vln, drápů v ruce, ohebnosti kloubů (zejména hodně povedené) a dalších, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že by to šlo podat ještě o něco lépe a více si s filmem vyhrát. V jedné větě je to taková průměrná akčňárna bez zvratů, hlubších chvilek a překvapení, která nevybočuje z klasické šablony, ale zaujme hlavně tématem a určitě stojí za zkouknutí. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Project Power ani zdaleka nevyužívá svého plného potenciálu. Postupně se zvrhne ve zkratkovitou podívanou, jejímž nejslabším článkem je samozřejmě scénář. Protože dobrý nápad samozřejmě nestačí... I tak však dokáže slušně zabavit akčními scénami a jednotlivými mutacemi, které droga "Power" přináší. A právě ona míra "koukatelné" akce je tím, co z toho dělá mnohem lépe stravitelný film než jakým byla před týdnem Ava. Dvojku nepotřebuji, ale musím říct, že jako jednorázovka to není vůbec tak špatné. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Netflix jedno období představoval kvalitu, v poslední době je ale spíš takovou továrnou na jednoduché rychlokvašky, které si najdou své diváky a slaví komerční úspěchy, ale nejsou dobrými filmy. Projekt Power je na tom o něco lépe než Old Guard, ale pořád působí nemastně, neslaně, jak po herecké, tak hlavně po režijní stránce, kdy se ve dvou hodinách vyskytuje pramálo zábavy. V tomto případě je to docela škoda, protože námět nebyl úplně marný pro akční zábavu na páteční večer. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že film je zase o hrdinech s nadpřirozenejma schopnostma, tak ten film hlavně ve svý druhý půlce je vesměs koukatelnej.Proč v druhý půlce?Autoři prvních čtyřicet minut hrajou na nevýraznou strunu, nenavoděj atmošku, abyste prostě cítili s Foxxem,že mu unesli dceru,a ten začátek prostě nešlape jak má.Samozřejmě trikově v pořádku,Netflix občas práskne do filmu prachy,ale nějak se mu nedaří točit fakt nadprůměrný bijáky.Začínám bejt na slovo VOD , a na slovo seriál dost alergickej.takže ted´ mám už slova tři.To třetí uhodnete podle mýho skromnýho profilu.50%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad super,akce ve většině případů taky povedená,ale jako celek Project Power svůj potenciál nenaplnil.Po scénaristické stránce sice kulhá méně než třeba Old Guard a nesnaží se o žádné filozofování,ale nedokáže nabídnout nic navíc.Jako jednohubka to ovšem - podobně jako většina posledních Netflix filmů - celkem slušně zabaví.Bohužel ale jen na jedno podívání...60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)

Reklama

Reklama