Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (269)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi psal a napíšu to klidně i znova Mádl je na jiné úrovni než 90 procent českých herců zatímco o Kotkovi skoro vůbec neslyšíme (žije ještě vůbec?) tak s Mádlem jsem neviděl vyloženě sračku (neviděl jsem všechno třeba Modelář mě ani neláká to samé to co Mádl režíroval). Tady to vyloženě táhne ani Ramba není špatná a s Mádlem jí to pasuje  hodně zde oceňuji i humor tak moc jsem se u české komedie ještě nezasmál a celkově kino bylo spokojené. Menší výtka ke konci , který mě přišel hodně na sílu. 80 procent ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Deníček moderního fotra oplývá sympatickým hereckým obsazením, uvěřitelnými výkony a veskrz milým zpracováním, které potlačuje všudypřítomnou předvídatelnost v rámci vývoje děje i postav. Tereza Ramba byla skvělá, Mádl se až nezdravě často tvářil jako "bezzubka", ale "vájnot", a rodiče s ex-amantem byli fajn. Celkem mě zaujal nápad s plyšáky a diktafonem - slušná reklama pro hračkáře. Věřím, že rodiče si Deníček užijí o to více, protože na rozdíl od bezdětných lidí (viz já) toto zažili či právě zažívají. Lepší tři hvězdičky! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Projekt Deníčku je komerčně hodně známý a úspěšný. Bylo jasné, že na zfilmovanou verzi se nenechá dlouho čekat. Výsledek jsem pak slýchával, že není zlý, dokud jsem ho sám neviděl. Z cynického originálu udělali naivní průměrnou komedii, ve které mě právě ta naivita hrozně nebaví. Jirka Mádla a Terezka Voříšková jsou super ve všech ohledech kdykoliv je vidím, ale tady mi to prostě nesedlo. Bohužel. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Svěží, obstojně vtipné i dynamické, bez trapasů a zbytečné vaty. Co se týká prcka, kolem něj fungují humory a emoce dost dobře. Co se týká romance, je na ní vidět, že je to ta smyšlenější část příběhu (a dík za přiznávající kličku těsně před koncem), v níž to sem tam skřípne. I tak se ale servíruje až nečekaně ucházející blbina, poplatná své blogerské předloze. Haluza do budoucna zaslouží trochu pozornosti - snad se nepodělá. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové průměrné nic proti ničemu. Na povedené fórky připadá stejné množství těch nepovedených, herecky to místy jde a místy skřípe a ani tématicky to nijak neokouzlí, protože chlapů nezvládajících rodičkovskou funkci by se člověk nedopočítal. Alespoň že ta terezka zraje jak víno. Stráveného času nelituji, ale odpoledne už o tom nebudu vědět. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • „Mít film podle mojí knížky je pro mě největší dosažitelná meta, protože Nobelovku nebo Magnesii Literu neočekávám,“ prohlásil autor předlohy Dominik Landsman. (SONY_)
  • Pro některé scény zaskočila do role dítěte panenka. Hrací panenky byly celkem čtyři, jedna byla nakonec obětována, protože pro záběr bylo třeba použít pouze ručičky. (Duoscop)
  • Reportérka se Dominika (Jiří Mádl) ptá, jestli je otec Superman. Superman je fiktivní postava komiksových příběhů vydávaných nakladatelstvím DC Comics. (Zix.)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama