Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdysi se vzdala syna, ale ten je teď zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Halle Berry v tomhle ambiciózním režijním debutu channeluje svůj oscarový výkon spolu s wickovskou fyzičkou, což je skvělý, protože jen díky tomu nakonec drží překombinovaná zápletka s hromadou samostatně silných, ale tady ve výsledku poměrně plochých motivů pohromadě. Je to škoda, protože je tu cítit snaha odvyprávět něco jako sociálně uvědomělý film s přesahem na pozadí atraktivního světa MMA, jenže se tu nakonec kromě ženských bije i tolik témat, že žádné nemá ve finále šanci vyniknout. Tréninkové montáže jsou pěkné, soundtrack fajn, závěr v oktagonu výborný a troufám si říct, že i technicky dost dobře zvládnutý, až je škoda, že těch zápasů nebylo ve filmu víc, nicméně na Modřinách je zkrátka znát nedotaženost, kvůli níž vám nikdy nezasadí tak úplně KO. Potenciál do budoucna u Berry coby režisérky ale obří. 7/10 P. S. 55 let and she's still got it. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sportovní drama podle ohrané šablony o zapomenuté hvězdě MMA, která se chce vrátit na vrchol. Tentokrát v ženském provedení. Nechybí mentor, finanční problémy, rodinné problémy, temná minulost, boj o dítě, tréninkové koláže a závěrečný souboj. Bohužel vše uvedené je zpracováno nezajímavým a amatérským způsobem. Berry jako herečka se snaží i když přehrává ale Berry jako režisérka chybuje ve všem zásadním. Stopáž je přepálená a zbytečně se snaží do děje narvat zbytečně mnoho, místo toho aby se soustředila na to nejdůležitější. Samotné zápasy a tréninky jsou velice špatné a MMA profesionálové musí kroutit hlavou. Nejen zbytečný ale hlavně ne moc dobrý film. Navíc by si Halle Berry měla uvědomit, že je ve věku, kdy by měla hrát babičky a ne matky malých dětí. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisérsky debut pre Halle Berry! Napriek snahám (scenár, réžia, herecké výkony, atď.) sa jedná o tuctovú záležitosť v kategórii boxerských filmov, verne kopírujúci všetkých známych prvkov a klišé situácii. Halle Berry si zaslúži pochvalu za verný herecký výkon a prípravu na záverečný boj (skvelá fyzická kondícia v piatom X).  Na poli vedľajších postáv dominuje Sheila Atim (v roli Buddhakana) pred Adriane Lenox. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zasvěcení ocení snahu tvůrců držet se v reálném světě. Nezkoušeli stvořit žádný vlastní vesmír plný nesmyslů, ale zakomponovali elitní organizaci UFC i ženskou Invictu, takže není problém se naladit na stejnou vlnu. Zpětně jsem se musel ujistit, kolik let je Halle Berry, protože vypadá neskutečně. Hraje tak o 15 let mladší ženu, což je stejně v rámci MMA důchodový věk a předvádí skvěle nadrilované techniky grapplingu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení a navíc ženské zápasy, které teda rozhodně nemusím... Ale ono se z toho nakonec vyklube "Rocky v sukních" a naštěstí to není jen o zápase, ale hlavně o vztahu matky a syna, kterého se snaží znovu získat.. Co zasluhuje pozornost, je neuvěřitelná kondice Halle Brry, které je ve filmu tuším 54 let, a to co předvádí, bych už dávno nezvládl, takže rozhodně smekám. Na druhou stranu film jako takový už tu stokrát byl, ať už jako Rocky I-VIII, nebo v různých vandamovinách a tak různě. Ale propadák to rozhodně není...60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Halle Berry se upsala Netflixu

Halle Berry se upsala Netflixu

03.12.2021

Po režijním debutu Modřiny, se kterým herečka a čerstvě už také režisérka Halle Berry (Tísňová linka, X-Men) slavila na streamovací službě Netflix velký úspěch, nyní filmařka podepsala obří dohodu se… (více)

Reklama

Reklama