Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedené typicky osmdesátkové béčko. Avšak potenciál zůstal silně nevyužit, zvláště v závěru, kterému by stačilo poupravit pár detailů a především nabrat trochu tempo a byl by z tohoto snímečku jasný kult. Plus pozitivně nakonec hodnocení ovlivnil alternativní konec, který se mi podařilo také opatřit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasické béčkové sci-fi, které tak trochu připomene Cronenbergův Shivers či novějšího Slimáka. Osmdesátkové účesy, hudba, lepé děvy a neplodná konverzace studentů. Začátek se sekerou navnadí, pak je však nutné přetrpět bezstarostný život študáků, než se nositel mimozemského šmejdu vydá na svoji plodnou pouť. Zombie kočička, zombie pejsek a zombie lidé. Samozřejmě nejlepší je závěrečný masakr s vybuchujícími hlavami a hořícími těly, i když stařenka u televize rovněž pobavila. Sem tam obnažené ňadro, kopice mrtvol a - jak jinak - otevřený konec. Za raketové slimáky a binec okolo musím dát minimálně 4*. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mi v mládí nějak uniklo. Teď s ohledem času jsem to dohnal a film shlédl, ale už mne moc samozřejmě nebavil. V podstatě se zde nic neděje, debilní nulový děj, školní prostředí, výborný je jen hláškující kámoš hlavního hrdiny, ten je fakt super ... Pak se film jaksi změní v "zombie-masakr", ale je to jen takové nic... Nulové gore, napětí, ... spíše stále ze všeho dělání si srandy ... To není ani horror, spíše taková oddechovka. Typický "horrorový odpad 80. let" ... Bohužel, ale tohle nemusím. Je tam krásná hlavní herečka, ukáže i na pár vteřin kozičky, ale dalo se z toho i v té době dostat mnohem víc (jak v oblasti horroru, tak komedie - humoru ...). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli takovýmto filmům nesouhlasím s těmi, kteří neustále dokolečka opakují "axiom", že dnešní horory nestojí za nic, že v osmdesátých letech bylo nejlíp... Blbost na blbost, čas a vzpomínky na staré časy mají velkou moc. Kdyby něco takového (ve všech ohledech stejně kvalitního) natočil někdo dnes, ani pes po tom neštěkne. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)

Reklama

Reklama