Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jak dvojka a kvalitně zhruba na úrovni jedničky.  Začátek máme chvíli origin té postavy co to údajně dělá (škoda, že neukázaly vraždy toho pastora) a pak se to vrátí do roku 1994 a boj hlavních postav se zlem. Ten začátek není špatný je zde dobře ukázané co udělá davová psychóza po tom přesunu do současnosti je to horší.  Nemám rád , když se z vrahů dělají debilové různé nápisy jako debile zde jdi a tak dále navíc vrahové s potenciálem degradovaly na tupé figurky bez mozku jelikož podle těch nápisů fakt šli . Dále závěrečný plán je takový , že po nich stříkají krev s barvou opravdu se za tu dobu na více nezmohly? 60 procent  P.s. co kdyby měl záporák příbuzné a řekl to jim jela by ta kletba dále nebo ne? P.s. 2 Když se jich chtěl záporák zbavit proč neřekl její (té  lesby) jméno , aby začala vraždit a měl by pokoj a jak to, že ta její přítelkyně nezmizela taky, když zmizeli všichni jejichž jména byly na seznamu a její tam bylo taky (viz konec jedničky)  ? ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zakončenie trojdielneho hororového projektu, ktoré sadlo do nastavených mantinelov po všetkých stránkach. Páčilo sa mi zapojenie veľa hercov z predchádzajúcich dvoch častí. Kvalita scenára, vizuálna kvalita, to všetko dostávate servírované ako od McDonald's. Dopredu viete čo dostanete, nie je to zážitok týždňa, ale pochutíte si. Ak by som mal dať poradie podľa úrovne zábavnosti, tak by som Ulice strachu zoradil nasledujúco: 2, 3, 1. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Som rád, že to mám za sebou. Celá trilógia nebola zlá, ale ani nadpriemerná. Taký snaživý priemer, ktorý sa hral na viac, než čím bol v skutočnosti a napokon neponúkol plus-mínus nič, čo tu ešte nebolo. Mali sme dočinenia len s kompilátom starých scén, nápadov a zápletiek, aké sme v slasheroch vídali už od 70. rokov 20. storočia. Niekomu to vadilo. Niekomu nie. Iným to bolo ukradnuté, pozreli si to, pokrčili plecami a šli o dom ďalej. Patrím do tretej skupiny. V trojke sa príbeh každopádne uzatvára. Predchádza mu siahodlhý flashback v podstate trvajúci celú prvú polovicu trojky (!). Historické reálie sú fajn, ale proste ma to ako predchádzajúce diely nestrhlo. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je takový krok do neznáma. Myslím, že každý má rád horory různých dekád, ale ne každý má rád příběhy o starých čarodějkách. A my se musíme dozvědět, jak to všechno začalo. V roce 1666. Bylo sympatické, že tam hrají stejní herci jako v prvních dvou dílech. Hned jsem si říkala, že co se dělo potom, zda nemám nakonec tý Sarah i fandit. "Chtějí čarodějnici, tak jim dám čarodějnici." Skvělé, leč jsem to tak původně nečekala. Všechno do sebe hezky zapadne. A v to jsem doufala nejvíc :) navíc je to vážně strašný. Odsoudit takhle někoho a potom poznat jeho příběh. Hned to vypadá úplně jinak, že? (Možná proto tam hráli stejní herci, aby to došlo i tomu poslednímu pomalému.) **** Ale proč jsem si v často připadala, jako kdyby to bylo natočený "home made camera"?!?! Ty části v roce 1666. **** I přes titulkový střih jsem čekala nějaký víc drsnější jump scare :/ a ne tohle. Ale zase to potěšilo. Ne jump, jenom surprise ;) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po pravdě, na finále jsem se netěšil, jsem tu jen z povinnosti dokončit si trilogii... Byť rok 1666 a příslib osadnického folk hororu je na papíře poutavý, průměrná zábava se mění v otravu, příběh děravý a celý se to sype jako pátý přes devátý. Křeč pak ještě podtrhne laciná metafora (šerif, chudí a “jiní” v Shadyside, tři sta let nás vraždíte a utiskujete), zkrátka ztráta času těch pět hodin... *Make Horror Great Again* ()

Zajímavosti (5)

  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)

Reklama

Reklama