Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do třetice víc všeho špatného než dobrého. První, hodně nezáživná část, odehrávající se v podezřele multirasové vesnici 17.století, přináší banální a šablonovitý příběh o vylízaných vidlácích a falešném obvinění z čarodějnictví nekonformní lesbické dívky. Docela nuda. A po návratu do současnosti (tedy do devadesátek), nastane opět návrat i k překombinovanému a užvaněnému filmu pro mládež, v jehož závěru chudí a ponižovaní slavně zvítězí nad zlem a vše je završeno dlouhým a vášnivým lesbickým polibkem. Doufám, že jsem teď tímhle částečným spoilerem někomu nepokazil zážitek z kvalitního diváckého vyvrcholení při sledování vyvrcholení téhle "popcornistické" trilogie. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu se odehrává v dávnější minulosti, a i když jsem se jí obával, nakonec to bylo docela sympaticky zpracované (postavy z 20. století tu jakoby "hrají" jiné postavy z minulosti). I tak se však jedná o nudnější část. Druhá část je o něco zábavnější, ale bohužel nejde o žádné extra dobré vyvrcholení filmu, natož celé trilogie. Spíš takový to akční finále, kde je sem tam dobrý nápad či scéna. Je zde více monster, které mají styl, jsou poměrně drsní... ale taky nepříliš využití. Fajn konec fajn hororové (mini)série, která ale měla na víc. (6/10) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Bohužel se tato série v rámci mého hodnocení neposune ani v jedno případě ze tří na červené hodnocení. Ale první půlka posledního přírůstku do této kratší trojdílné ságy měla v první polovině dobře našlápnuto, děj z roku 1666 mě dokázal zaujmout a udržet v napětí. Jenže autoři zvolili formát, že podívanou ze 17. století zkrouhnou jen na hodinku a na zbytek času se podíváme opět do roku 1994, což už za mě nemá čím překvapit. Herecky za mě opět OK, potěšil zajímavý výběr hudby, který podkreslil tu nehostinnou dobu. Z hlediska gore nic převratného, ale našly se zde brutálnější momentky (jedna useknutá ruka plus scéna s těmi vypíchnutýma očima). V závěru ten jeden zvrat příběhový potěšil, ale otevřený konec jsem fakt s radostí nepřivítal. Trojka za mě 6/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Som rád, že to mám za sebou. Celá trilógia nebola zlá, ale ani nadpriemerná. Taký snaživý priemer, ktorý sa hral na viac, než čím bol v skutočnosti a napokon neponúkol plus-mínus nič, čo tu ešte nebolo. Mali sme dočinenia len s kompilátom starých scén, nápadov a zápletiek, aké sme v slasheroch vídali už od 70. rokov 20. storočia. Niekomu to vadilo. Niekomu nie. Iným to bolo ukradnuté, pozreli si to, pokrčili plecami a šli o dom ďalej. Patrím do tretej skupiny. V trojke sa príbeh každopádne uzatvára. Predchádza mu siahodlhý flashback v podstate trvajúci celú prvú polovicu trojky (!). Historické reálie sú fajn, ale proste ma to ako predchádzajúce diely nestrhlo. ()

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)

Reklama

Reklama