Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

tron 

všechny recenze uživatele

„Larryho“ nám režisér a scenárista Jacob Chase prvý raz predstavil vo forme kraťasu Larry v roku 2017. O tri roky neskôr univerzum rozšíril o plnohodnotný celovečerák, ktorého hlavným hrdinom (na rozdiel od 5-minútového kraťasu) nie je strážca parkoviska (v celovečeráku chlapcov otec), ale autistický chlapec. Výsledok? Prekvapivo dobrý. Do kina by som na to nešiel, ale na doma je to „príjemný“ komorný, vážny horor s fajn postavami, sympatickým kastingom a radou nepríjemných scén, na ktorých je zábavné, že hoci som vždy čakal ľakačku, nakoniec som sa aj tak zľakol. Koniec jemne dojal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chudák chlapec, na pohľad otravoval viac ako ta chudá kobylka jeho.... Ale je to smutné samozrejme, hoci nie všetko s tou jeho chorobou sa mi zdalo v poriadku. Obsahovo však dosť slabé, čo bolo hlavnou príčinou iba priemernej atmosféry. Dokonca miestami som mal pocit, že je to skôr horor pre deti. Až na ten záver, ten už bol trocha z iného súdka, tak to malo vyzerať celý čas. Ale aj tak, kto má rád podobné filmy, nech si radšej pozrie The Babadook. Priemer. 60/100 ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Opět naprosto průměrná duchařina s hlavním dětským protagonistou, která mi připomínala hned několik podobných kousků, třeba jak už tady psal ricci, nedávné ''Z''. Hororových prvků pár zafungovalo, monstrum je pěkné, ale neobjevné. Moc nevím, co k tomu více napsat, snad jen, že už je zbytečné točit dál tyhle typy filmů, když už je od sebe skoro člověk ani nerozezná. A taky že děti by neměly furt jenom čumět do mobilu. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Některé nápady na určité jumpscarey nebyli k zahození. Zároveň si říkám, že kdyby to neprodukoval debil a scénárista by nebyl idiot, tak by mohlo jít o docela povedený snímek. Áčkový herci, skvělý kameraman, i v určitých momentech dobrá režie. Gillian Jacobs skvělá herečka. Zaslouží si lepší snímky než v jakých hraje. Zakončení bylo skvělé. Zahřálo u srdíčka. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Nebylo to špatné. Lekačky vcelku fungovaly a prvních pět minut jsem vážně ztuhnul a přilepil oči k obrazovce. Líbil se mi nápad s příběhem o Larrym. Bylo to dost creepy. Celkově byl Larry vážně strašidelný a rouška tajemna tomu dodávala ještě větší grády. Potom se však Larry ukázal v celé své kostnaté kráse a z vás jako u většin horrorů opadne ten prvotní strach. Jako jednohubka v pohodě, kterou ale do pusy podruhé už nedáte. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno