Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak je možné, že v jiných hororech je krve jak z prasete, přesto mě tak nezaujmou jako tento na první pohled nenáročný horor, který má tíživou atmosféru, která mě pohltila. Nebýt jí, tak by to byl další nudný horor se spratkem, který si sám nedokáže utřít špinavou hnědku, v hlavní roli. Nevhodné pro autisty a epileptiky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver nemá kamarády, a tak si ho vybere postava jménem Larry, která je z jiného světa. Jenže Oliver se kamarádit nechce, jelikož Larry je příšera, a on se ho bojí. Do toho rozbitá rodina, nepříjemní spolužáci, jo a Oliver je autista, co nemluví. Místy utahané a předvídatelné, jinde zase napínavé a s dobrou atmosférou. Tedy lekačky dělané třískáním do piána a hřmotem padajících hrnců mě už dlouho unavují a ani na mě nefungují - pro mne jedna z velkých slabin filmu. Nejde sice o duchařinu, ale zpočátku imaginární postava by se neměla objevovat v doprovodu randálu, jakoby měl spadnout dům. Řemeslně solidní a třetí hvězdu dávám za konec, který mne vyloženě potěšil. Když otec sestupuje po schodech a vidí scénu dole, může být nakonec spokojen, jelikož lépe to snad ani dopadnout nemohlo... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o prerastenej pedofilnej kobylke, ktorá sa nalepí na jedného ukňučaného mrňavého autistu. Už z traileru je zrejmé, že nás nič nové nečaká, opäť sa jedná o skombinovanie viacerých predošlých hororov - samotný námet je totožný napríklad s austrálskym The Babadook (ktorý bol však lepší, keďže útočil na divákovu psychiku), žánrovo to ale viac pripomína napríklad nedávny "Z". Kto sa vopred zmieri s tým, že to tu už bolo, sklamaný nebude. Na samotnom vzhľade monštra síce mohli popracovať viac, ale ľakacích scén je celkom dosť. Dostal som do bodky, čo som čakal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Malého autistu obtěžuje rachitické strašidlo, které se chce kamarádit. I když je ve filmu řada obšlehnutých motivů vizualizací bubáka počínaje či jeho zjevováním prostřednictvím tabletu či mobilu konče, nepůsobí film jako slaboduchá kopírka. Sedlo mi to též herecky a z Robertsona třeba jednou něco bude. A konečně i atmosféra s několika napínavými chvilkami měla něco do sebe. Mínusem je až přílišná temnota, která způsobuje, že se záporák většinou schovává jen ve stínech a asi největší průšvih je, že podobně jako remake Poltergeista je i tohle horor pro celou rodinu. Za čistě žánrový moment se dá počítat snad jen chvilka v závěru. Každopádně jako debut je to ucházející, tak to snad příště bude lepší. 60% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama