Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování osudů oblíbených hrdinů v bláznivé letní komedii z jihočeských Hoštic. Blažena konečně „urvala“ Vencu, živočichář Béďa se přiznal k dítěti a oženil se s inženýrkou Gábinou. A tak Evík a Miluna z  hospody zůstaly na ocet. Na jézeďáckém zájezdu do Itálie se zhrzené dívky seznamují s údajnými mafiány - v podání Oldřicha KaiseraMartina Dejdara - a nabídnou jim všechen svůj slovanský šarm a šmrnc za likvidaci svých šťastnějších sokyň. Vymyslí plán, který jako v každé bláznivé komedii přináší množství nečekaných zápletek a komických situací ... (TV Prima)

(více)

Recenze (664)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Klasika, která mě osobně zatím ještě neomrzela. Když to dávají v TV, většinou zasednu. Procentuálního ohodnocení se zdržím, ale vzhledem k tomu, že jsem film viděl už alespoň 8x, né-li vícekrát, dávám 4 hvězdičky (with J.) // (19.3.2014) PRIMA - Opět to jedna z českých televizí vysílala a já zasedl. Jak jsem se posledně zdržel procent. hlasování, nyní si to neodpustím. Já se dobře bavil a některé hlášky (hlavně od Kelišky) byly fakt super. 80% // (20.8.2016) PRIMA - Stále 80%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jedna velmi dobrá závěrečná scéna a závěrečný monolog na posraném dvorku ještě nedělají dobrý film. Než se prokoušeme k oné alegorii čecháčkovství, musíme přetrpět italskou dovolenou všech zúčastněných včetně přepadu a únosu, logicky zcela nesmyslně postavenou tvorbu nuda pláže a kdovíproč i nuda přehlídky, to vše ve skoro dvou hodinách. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Přestože je k vidění mnoho intimních partií, které se jen tak na potkání neukazují, tak je tento díl svojí kvalitou hlubokou pod svými předchůdci. A to jednoduše proto, že není tolik vtipný. Jsem rád, že se Zdendovi nepodařilo zrealizovat, kvůli pár úmrtím 4. pokračování, protože by bylo zbytečně pokažené jméno celé trilogie. Jednak by to už nebyla trilogie, nýbrž tetralogie. A jednak by se v souvislosti s ní nepoužívalo slovo ,,dobrá", nýbrž ,,špatná". To by byla bezesporu velká škoda. Takhle mohu dát s přivřeným očkem 3*. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento diel mám z tejto série najradšej, ak sa to tak dá povedať, lebo túto sériu naozaj zo srdca nemám rád. Tu mi to už prišlo viac vtipné, najmä tým, že to bolo tentokrát porevolučné a do filmu vnikol trocha život, tým výletom, zmodernizovávaním Hoštíc a myslím, že celkom slušnej erotiky, ktorá nebola nejak vulgárna a nevhodná. Aj tak to však bola pre mňa nuda, nesmiešne, také "sedlácke", vtieravé, jednoducho častým opakovaním už vidím všetky nedostatky a cítim sa pri tom zle. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela paradoxně působí fakt, že zatímco předchozí díl vyprodával kina po tunách, tenhle díl se do kin skoro ani nedostal. Já kdysi odchyt v Mětské knihovně, ale bylo to tak, tak a bylo nás tam cca deset. První čás, kdy naši buránci jedou do Itálie mě fakt bavila, protože sledovat jak obyvatelé Hoštic buraní je fakt neuvěřitelný, hlavně díky dialogům. Ve druhé části se děj přesune do Hoštic a zábavnost rapidně klesá a behěm nahatýho finále u hráze klesá na nulu. I tak ovšem musím přiznat svůj úsměv během filmu, který se samozřejmě odráží v hodnocení: Jo a dostala mně poslední věta Helenky Růžičková, když v roce 1990 řvala " A te%d nás čeká budoucnost o který jsme ani nesnili." Ano Helenko, měla si pravdu o tom co se dneska tady děje, jsme skutečně nesnili. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (48)

  • Když Škopkovi rozbíhají počítač, který právě koupili za „echt Gold a ech Gottvaldy za osm“, je vidět na žebrování monitoru docela velkou špínu. Není to nový počítač. (rmarx)
  • Při striptýzu u řeky nebyl kromě filmového štábu nikdo přitomen. Tleskající lidé byli natočeni samostatně. (JARDAHONDA)
  • Ve scéně, kdy Škopkovi nakupují počítač a chystají se platit „echt Gottwald“, prodavač přijímá „25 Gottwald“, což je 2 500 Kč, a přepočítává je na 125 marek, takže jedna marka vychází na 20 Kč. To se nelíbí Škopkové (Helena Růžičková), takže prodavač vysvětluje, že 1 Gottwald je 5 marek. Jenže tady máme chybku, protože pokud je 1 Gottwald 5 marek, potom 25 Gottwaldů (2 500 Kč) musí být 500 marek a ne 125, jak tvrdil prodavač o asi dvě věty dříve. (pjotri)

Reklama

Reklama