Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jimi to poňal svojsky. Do hororvého thrileru zasadil dosť na hranu posunutú postavu zástupcu šerifa, ktorý robí viac do prieku ako nie. Nie žeby to nebolo vtipné, ale čo je toto za mix žánrov? Plus ani motivácia vraha nebola nejak extra objasnená. Na môj vkus trochu guláš. Severania by z toho spravili skvelú mrzivú komédiu, amíci len toto. 2 z 5 ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a oku lahodící lokace zasněžené krajiny, docela neotřelé a originální závěrečné rozuzlení příběhu a jedna z posledních rolí hereckého veterána Roberta Forstera (např. Aligátor, Delta Force), jsou rozhodně plusem. Minusem je nepříliš sympatický hlavní hrdina a především to, že celý film působí strašně lacině, za což může slabší scénář i průměrná režie. Ve finále z toho vyjde vlkodlačí horůrek, kterých jsou tucty a vyniká jen tím zajímavým závěrem. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela dost povedený film, který je technicky zručný, překvapivý i napínavý. Cummings ale neměl do hlavní role obsazovat sebe. Role mu nesedla. Je prostě jen nesympatická až karikaturní. Potěší poslední filmová role Forstera, kterého už i dějově přidržují na nohách. Měl jsem ho rád. Nevybral si špatný film na závěr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zasněžené prostředí je hezké a vlkodlak má celkem potenciál, ale způsob humoru mě absolutně mě nejen míjí, ale absolutně vytáčí. Cummingsův policista aspiruje na cenu za nejotravnější postavu roku, ne-li desetiletí. Všechno dobré, co tu bylo, spolehlivě zabíjí. Mrzí to o to víc, že námět má potenciál a dobrých vlkodlačích hororů je jako šafránu. Tak snad příště. 15% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

The Wolf of Snow Hollow přivítá diváka líbivým intrem a slibným námětem o ospalém městečku ("Sleepy" Snow Hollow), ve kterém řádí psychopatický maniak nebo...možná něco jiného, nadpřirozeného. Bohužel, filmu neskutečným způsobem podráží nohy hlavní postava Johna, který byl nepochopitelně hysterický a otravný. Přitom vedlejší postavy nemocného otce (RIP Robert Forster) nebo Julie byly sympatické. Co se týká rozuzlení, přišlo mi vcelku zvláštní - překvapivé a do jisté míry i neotřelé, ale zvláštní (možný spoiler: na mysli mi přitom vytanul rakouský román Vlčí kůže). I přes několik černohumorných momentů, které film trochu oživily, jsem tomuto kouskou (bohužel) nepřišel na chuť. Možná dám filmu v budoucnu ještě jednu šanci (88% na Rotten Tomatoes mi totiž nějak nesedí). P.S. Jim Cummings má nepřehlédnutelně výrazné špičáky - náhoda?! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama