Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Psychologický príbeh o duševných problémoch jedného policajta, na ktorý sa akoby len tak pomimo nabalil motív vlkolaka. O hrôzu tu ide až v druhom (alebo treťom) rade. V niektorých momentoch je film strihovo zaujímavo poňatý, ako keby si režisér bol spomenul na Deconstructing Harry od Woodyho Allena. Filmársky zaujímavý je aj spôsob, akým vsugerovať divákovi, že človek, na ktorého sa pozerá, je v skutočnosti vyšší asi o 35 cm, ten záver by som chcel vidieť ešte raz. Nuž a po neskutočne dlhej dobe je tu príležitosť pochváliť aj plagát, ktorý má k mainstreamu ďaleko asi tak ako ja do kráľovstva nebeského. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podobně ukotvené jako Dark was the Night nebo WolfCop, ovšem celé je to stejně nestabilní jako ten mentálně rozsypaný policista na lykantropí stopě. Snaha o humor vykazuje zvláštní křečovitost, ale když přistoupíte na pravidla Cummingsovy hry, dojdete ke smíření a možná na vás zapůsobí i zúčtování při Auld Lang Syne s překvapivě nízkou spotřebou stříbra. Pobavily poslední vteřiny s řečičkami studentů před školou, kdy to zavánělo další vlkodlačí proměnou.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malebném horském údolíčku, kde je zima v plném proudu, dojde k brutální vraždě mladé ženy. Její tělo je doslova rozervané, a tak není divu, že v šeptandě se objevuje slovo - vlkodlak. Navíc je úplněk, doba, kdy se lykantropové vydávají lovit. Přítele zavražděné zajistí, jenže než dojde k obvinění, je zavražděna obdobným způsobem další žena. Je jasné, že tady vraždí buď masový vrah, nebo nějaké monstrum. A pokud policie viníka co nejdříve nechytí, přibydou další mrtvoly. OK, nijak originální, ale pro fanouška podobných filmů lákavé. Jenže...jenže většina filmu se prokecá, Jim Cummings exhibuje, co to jde, leč Jim Carrey ani Bruce Cambell z něj nikdy nebude, a celé je to těžkopádné. Být však více temnoty, akce, přímějších napadení a atmosféry, pak mi to až tak nevadilo. Jediné, co příjemně překvapí, je rozuzlení, což mi k uspokojení nestačí... Jo a občasná hláška potěšila, jenže z pro mne podprůměrného hodnocení film stejně nevytáhne - Zaparkujte si na Elm Street! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor z vidlákova? No tvári sa to tak, ale v skutočnosti to je trošku inak. Je to celé pojaté strašne divne. Postavičky mestečka sú bláznivé ale skôr otravným spôsobom. Starý šerif, ktorý je rád, že ešte žije. Jeho syn zase totálne nesympatický magor a ostatní viac či menej zmätení. Hororovú atmosféru to príliš nemá. Scény útoku postrádajú napätie a ani toho gore sa poriadne nedočkáme. No a pointa to úplne zabila. Má to len pekné zasnežené lokácie malomesta a sympatickú policajtku Riki Lindhome. Celkovo ale aj napriek krátkej stopáži dosť veľká nuda. 4/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama