Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (213)

William_ 

všechny recenze uživatele

3/10. Většina herců ve vedlejších rolích jsou absolutně zbyteční a budí dojem nastrčených loutek. Film měl potenciál, ale zazdil ho v naprosto předvídatelném příběhu  a například takový Cyril Dobrý se dal využít daleko lépe. Ten kluk to v sobě má, viz. Zrádci. Celkově je to takové nemastné, neslané, nedodělané a snaží se šokovat nahotou. To už dneska nestačí...nebo snad ano? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Osvěta progresivních způsobů nejen sexuálního soužití má velkou oporu v přirozeném herectví zúčastněných. Sledování iracionálního jednání bizarních postaviček však není moc příjemné, protože jejich myšlenkové pochody jsou mimo a závěrečné setkání vysmívající se podobným patvarům to jen potvrzuje. Mohla přijít katarze a vysvětlení, ale logicky to nebylo na čem postavit. ()

Reklama

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

To nejhorsi, co jsem videl za posledni dobu. Respektive ta pul hodina, co jsem zvladnul. Dal to neslo. Polskej uchyl se jede seberealizovat do Cech a cesky (ne)herci, v cele s neuveritelne odpornou Wagnerovou, maj pocit, ze delaji velky umeni. Obludna curakovina na bliti. Hofmann s Cermakem uz taky klesaj niz a niz ... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nakonec o jednu hvězdu ubírám. Ne proto, že by mi film nepřišel kamerou, záběry, či vyjádřením pocitů skrz pouhé pohledy postav zajímavý. Ani ne proto, že by mě nudil - pomalejší drama zde nebylo ke škodě, jednoduchou zápletku dramaticky natáhlo a celkem fungovalo. Jen jsem prakticky věděl, jak to celé dopadne a že případný překvapivý, či jinak moralistický závěr, se konat nebude. Představitelé mi navíc nepřišli charismatičtí a celý dej k divákovi přistupoval chladně, se značným odstupem. Trvalo mi víc než polovinu filmu, než jsem mu aspoň trochu přišel na chuť. V mnohém připomínal zahraniční Palm Swings, jen zde hrál na komornější a obecně lepší notu. Na český film pod rukou polského režiséra nicméně velice kvalitní počin, za nějž bychom měli být spíše vděční. ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

Předvidatelné a banální, zároveň zábavné a uvěřitelné. Mě na srdíčku těší, že “kontroverzní” téma konsenzuální nemonogamie lze v dnešním světě senzace zpracovat takhle něžným způsobem. Jen ten název a plakát patří k jinýmu filmu. Hej a je děsnej cringe jak se v každý recenzi používá spojení “manic pixie dream girl” ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • Hana Vagnerová (Hana) prohlásila, že v rámci příprav filmu zvažovala návštěvu swingers party. (Duoscop)
  • „Já jsem tu roli odmítla dvakrát. Tomasz mi potom zavolal. Když jsme si sedli v kavárně, Tomasz řekl, nebudu tě přesvědčovat, jen ti ukážu, co jsme natočili na předtáčkách v Polsku. A já jsem viděla takový drive, takovou něhu, intimitu, že jsem nedokázala mluvit. Na konci schůzky jsem řekla: ‚Tomaszi, jdu s tebou do války,‘“ řekla Elizaveta Maximová. (Duoscop)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama