Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nechci vidět nic z rozsáhlé nabídky stanice Hallmark a bohužel už jejich tvorbu přebírá i Netflix. Jsou to takové ty bezduché, lacině vypadající, vesměs vánoční rom-comy jako přes kopírák, s nudnými tvůrci za kamerou a totálně céčkovými herci, kteří hrají jen tam a nikde jinde je neuvidíte. A zmiňuji to proto, že Netflix originály typu Holidate se tomu nebezpečně blíží, nicméně si snad i do budoucna nechají nějaké ty schopnější herce. Přiznávám, že se nejedná o žádné veledílo a užil jsem si to hlavně proto, že jsme na to koukali na Silvestra s přítelkyní a vínkem..ovšem i bez toho bych to hodnotil jako neurážející romanťarnu s několika cringe momenty, ale i těmi příjemnými...70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No Lucíku aby se z tebe nestala kvůli covidu alkoholička, když jsem četl tvůj koment. Já si dal film jako relax odpal po festackým marotonu plných ambicozních silných snímků a jsem docela spokojen. Přišlo mě jako kdyby se ve filmu prohodili vlastnosti mužů a žen, ale Emča byla skvěle sarkatistická hlavně ze začátku, je škoda, že tvůrci toho nevyužili více. Pak už to více a víc sklouzává k typickým romantickým klišé, ale to jsem od toho tak trošku čekal, takže tady teď nebudu vyvolávat déšť. Na a Emča je kust baby, to ja marný. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Možná to také znáte - jsou Vánoce, už začínáte mít trochu plné zuby pohádek a tak přichází čas pustit si doma romantickou komedii, jejíž děj se točí kolem svátků. Pak procházíte Netlix, najdete něco se slibným obsazením a doufáte, že to nebude úplná blbost. Tady se to povedlo tak napůl. Ústřední dvojice funguje dobře, jejich chemii jsem jim vcelku věřil a hlavně Emma Roberts je příjemná jako vždy. To je však bohužel vše. Film jinak jede podle zaběhnuté šablony, nemá moc čím překvapit, bohužel mu zcela chybí důvtip a jakékoliv pokusy o humornou situaci či dialog se zcela míjí účinkem. Nic víc než mírně podprůměrná oddechovka. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

V posledních letech už nekoukám na hollywoodské komedie ani romantiku příliš často a tohle bylo po docela dlouhé době, nicméně jsem rád, že tyhle filmy vynechávám a asi je budu vynechávat i do budoucna, protože jsem z Holidate trochu znechucen. Ne ani tak z kvality samotné filmařiny, to ne, rozhodně se to docela příjemně sleduje a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, neb je to prostě obyčejná rodinná pohodovka, ale přijde mi poněkud smutná ta nulová snaha o byť jen špetku originality v jakémkoliv směru. Holidate je i přes námět s potenciálem naprostá definice klišé romcomu od hnusně vyumělkovaného vizuálu, přes nudné vedlejší postavy, předvídatelné zvraty až po nesmírně trapný závěr. Kdyby to aspoň bylo vtipné, což i přes zoufalou snahu o neustálé hlášky fakt není. Pokud vám nevadí stokrát to samé, tak směle do toho, neb katastrofa to vyloženě není, ale pokud už jste viděli pár desítek amerických romantických filmů, tak není důvod to vidět, nic nového vás tu nečeká. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Nebudu zastírat, že jsem si film pustil z velké části kvůli Emmě. Ale i Luke byl překvapivě sympaťák se skvělým australským přízvukem. Chvílemi jsem si říkal, že je to snad i brácha Chrise Hemswortha a nebo jeho levnější kopie, ale postupem času si mě oba s Emmou získali a až na pár do cringe situací (platic teta), to byl docela dobře investovaný čas s Netflixem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama