Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13. ledna 2001. Harvey Jacobs, válečný fotograf deníku Times, byl zraněn teroristy poté, co viděl masakr u Nuevo Colón. V zoufalé snaze dostat ho pryč poslala Organizace spojených národů vůz a řidiče, který ho měl dopravit přes hranice... (3DD!3)

Recenze (154)

vincent 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s tvrdením, že tento diel sa tu akosi nehodí. Určite je kvalitný z každej stránky ale predsa len oproti ďalším dielom je to predsa len vážne a vzhľadom na to, že Hire je viacmenej len veľmi kvalitná reklama na BMW sa mi akosi nedarilo úplne uveriť tomu, čo sa na obrazovke odohrávalo. Ale herci boli vynikajúci! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

"Špinavá" stylizace a etnický hudební motiv pomáhají k jakýmž-takýmž emocím, kterých navzdory 6-ti minutové délce Inarritu dokázal vyloudil poměrně dost. Akorát, že Clive Owen znal pasažéra pár minut, mi jeho reakce přišla hodně přestřelená. Krom toho, zde jde především o příběh a nádherné BMW X5 stojí na vedlejší koleji. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Silné, skvěle zahrané, s opravdu smutným dějem, který nekončí tak, jak ty ostatní Hire. Podle mně je to na reklamu až příliš precizně promyšlené a vložení odkazů na nesmyslnost válek, skvělý kamerový filtr a konec s matkou dělá z těchto osmi minut neskutečný zážitek. Hudba ho zdatně podporuje a utváří také. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mexičan Alejandro González Iñarritu je váženým dovozom do Hollywoodu vďaka svojim kúskom AMORES PERROS a 21 GRAMOV a s reklamnou sériou HIRE sa pobil tak, aby nezradil sám seba ako filmára, tak ak ste fanúšikmi jeho, ehm, „klubových filmov“, určite budete potešení. Znepokojivý, vysilujúci a „vážny“ príspevok do vitrínky BMW so spoľahlivým Stellanom Skarsgårdom a ešte lepšou Lois Smithovou. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Těžko říct jestli je série Hire koncipována jen jako další originální způsob reklamy, nebo se firma BMW snažila částečně zachovat i jako (s mírnou nadsázkou) mecenáš umění který dá šanci vyjádřit se schopným režisérům v krátkém filmu ve kterém se nějakým způsobem objeví nějaké jejich auto. Ińárritův film každopádně nasvědčuje spíše tomu druhému, protože i akce a honičky, i samotné auto je až daleko v pozadí za snahou přiblížit svět na který se většina lidí dívá jen z novinových fotografií. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle řídí Clive Owen BMW X5 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama