Reklama

Reklama

Zbožňovaný

  • Česko Božský děda (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat, stejně tak jako jeho dcera Zuzana, jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo. Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyžová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (143)

hanca.uh odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně průser aneb člověk míní, režie mění:-)). Ostatně tak jako v životě - občas ty plány a těšení se na něco/někoho milého prostě nevyjdou :-)). Já po čase zase zkusila jít do kina na český film, abych podpořila českou kinematografii........jsem si tak říkala, že podle prvotních anotací by tento snímek mohl být něco jako Teorie tygra, který se mi líbil. Bohužel Zbožňovaný se absolutně nepovedl, a to v ničem, děj byl veskrze plytký, nemastný, neslaný, nezáživný, nevtipný, ani ti herečtí "tahouni", kteří mě na tento film přilákali, mě neoslovili. Komedie??? - to ani náhodou, za celou dobu promítání se v kině nikdo nezasmál! Prostě nuda a palec dolů:-( ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době česká komedie, ktera měla potenciál. Kolečko po svých vulgárních blbinách napsal vcelku dobrý scénář. První třetina, až do vpádu na zahradu je nabitá a má říz (coz mohla být skvěle vygradovaná závěrečná scena). Jakmile odejde Bartoška do pozadí událostí, zpomali se to a lehce táhne. Ale celkově jsem mel po Všech tech Chlapech na střídačku apod. fajn pocit. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Několik komentujících vyzdvihuje Langmajerovo pěvecké vystoupení jako humorný vrchol filmu. Když jsem k tomuto obelisku trapnosti dospěla, bylo mi jasné, že do konce to nedokoukám. Takže jeden z mála filmů, který hodnotím, aniž bych viděla celý. Dala jsem ještě kus, ale pak už to nešlo. Pořád stejné: trapné herecké výkony, hysterická historka, přemrštěná taškařice – i to by se dalo unést, kdyby aspoň trochu, aspoň špetku, to bylo vtipné. Nebylo. SHRNUTÍ Klišoidní postavy v křečovitém příběhu. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nebudu tak přísný, jako jiní, v podstatě musím konstatovat, že pokaždé, když se vyloupla nějaká zajímavější myšlenka, byla udupána mnoha banalitami, klišé a scénami "jako ze života." Hodně pomáhají herci (již zmíněná Kronerová), či (díky Bohu!!) relativně civilní Lagmajer. Občas byl dobrý humor. Ale abych se trochu zastal tvůrců - pokud budou někteří zdejší majstři hodnotit charakter postav a ne kvality filmu, s databází to moc valné nebude. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak...blbost od začátku do konce. Ženská (předpokládám ne úplně hloubá, když vystudovala medicínu) je 38 let milenkou ženatého chlapa a najednou jí prdne v kebuli a chce být něco víc? OMG. Chlap po mrtvici, který má ochrnutou levou stranu, skoro nemluví, ochrnutý obličej, je na vozíku a on se sám zvedne z postele, doleze k autu, odřídí to, pak si vytáhne vozík a sedne na něj? Co tam bylo zábavné? Langmajer a Štěpán Kozub rozdávající lásku. Ten mě bavil. :-D Dost málo na takhle kvalitními herci našlapaný film. Ale tak, když si člověk potřebuje zacvičit a nechce se mu moc myslet, je to akorát. Dvě hvězdičky až až. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Jiří Bartoška původně ve filmu hrát nechtěl, ale po přečtení scénáře změnil názor. (SONY_)

Reklama

Reklama